Personal Coaching

Personal Coaching gaat over wie jij als mens bent. Over wie je wil zijn, wat je wilt bereiken en hoe je daar komt. Uiteindelijk wil bijna iedereen hetzelfde in het leven. Gelukkig zijn. Eruit halen wat erin zit. Elke ochtend met energie opstaan en ‘s avonds nog wat over hebben om leuke dingen te doen met vrienden en familie. Altijd 100% happy zijn lukt natuurlijk niet. Wat we wel kunnen doen is stappen maken om succesvoller, gelukkiger en/of effectiever te worden.

Wij geloven niet in alleen maar aai aai, lief, lief. Persoonlijke ontwikkeling begint met lef. Lef om eens goed naar jezelf te kijken. Met een kritische en een compassievolle blik. Lef om open te staan voor verandering en vernieuwing met als doel om gelukkiger, succesvoller en/of effectiever te worden. Wij gaan voor persoonlijke groei, minimaal 10 cm.

 

- Quote van een fan -

"Door oprechte interesse, het goed aanvoelen en observeren en door spot on vragen te stellen, weet Sebastiaan het onbewuste bewust te maken en heb ik mezelf kunnen verbeteren en versterken. Hij haalt het beste in mensen naar boven."

Het gaat over jou!

Jouw pijn, jouw verlangen, jouw leven. We gaan dus vooral praten. Wij luisteren, dagen je uit met nieuwe perspectieven, helpen je met het structureren van je gedachten en om chocola te maken van wat je zegt. We vertellen je niet hoe het moet, dat weet je prima zelf. Samen onderzoeken we waar het aan ontbreekt, wat je wel of niet (meer) nodig hebt en helpen we je aan het (zelf)vertrouwen wat je nodig hebt om je eigen keuzes te maken.

Bekijk en kies jouw coach!

 

- Quote van een fan -

"Jasper kan goed luisteren. Met de informatie die hij van je verzamelt daagt hij je uit met een metafoor of een rake opmerking. Van Jasper krijg je energie!" 

Even concreet; met wat voor soort vragen kun je terecht?

• Ik vraag me af waar ik gelukkig van word.
• Ik heb zo weinig energie.
• Ik wil meer zelfvertrouwen.
• Is dit alles? Ik ben op zoek naar meer betekenis of zingeving.
• Ik wil meer trouw zijn aan mezelf.
• Hoe kan ik beter omgaan met stress.
• Ik wil leren om de controle wat meer los te laten.
• Ik wil beter mijn grenzen leren aangeven / assertiever zijn. 

Hoe ziet een loopbaantraject eruit?

Dat is van te voren niet te zeggen. Maar het begint met de keuze voor een loopbaancoach. Bij wie heb je een goed gevoel? Welke stijl past goed bij jou of bij wat je nodig hebt? De contouren van een traject ontstaan pas tijdens of na het kennismakingsgesprek. We komen dan met een passend voorstel.

Lijkt het je wat? Plan nu een vrijblijvend gesprek met ons in via Calendly

"De kennismaking voelde meteen goed, ik wist dat het een intensief maar waardevol traject zou worden. Het resultaat is dat ik niet alleen een baan aangenomen die precies in mijn groeipad ligt maar ook een grotere uitdaging is dan ik voorheen zou aangaan."
Patrick van Efferen Drupal developer & Yoga docent