Ben jij een player?

Als we jong zijn spelen we wat af. Stoeien, bouwen, klimmen, springen en ontdekken. Eenmaal volwassen leren veel van ons dit af. Spelen is niet serieus en ook niet bedoeld voor volwassenen, al helemaal niet op de werkvloer. 

Onzin! Spelen zorgt voor verbinding, betrokkenheid, plezier, energie. Het helpt je groeien, leren en helpt je open te staan voor vernieuwing. Ook voor organisaties kan spelen forse positieve effecten opleveren. Denk aan meer werkplezier, hogere productiviteit en een daling in verzuim. 

De hoogste tijd om hier aandacht aan te besteden. Hoe kun je spel integreren in werk en je leven?

De steeds groter groeiende hoeveelheid aan wetenschappelijk bewijs dat spelen bijdraagt aan welzijn, maakt spelen een 'serieus' onderwerp in het creëren van een te gek leven. Gooi die terminale serieusheid van je af. Speel en ervaar de luchtigheid en levensvreugde die je er voor terug krijgt.  

 

Beschrijving 

'Ben jij een player?' is een workshop als geen andere. Een radicaal andere manier om te kijken naar je leven en je werk. Het doel: meer fun in je leven en je werk. Naast ervaren wat spelen ook alweer met je doet, kijken we ook wat jou in de weg staat om spelen toe te laten. In deze workshop ontdek je wat voor een 'player' jij bent. Je leert welke vormen van spelen jou het beste liggen, hoe een speelse mindset je leven en werk leuker kan maken en hoe je spelen weer een belangrijke plaats kunt geven in jouw leven. Want wees nou eerlijk, spelen missen we toch allemaal wel eens?! 

 

Programma  

In een energiek en actief programma gaan we aan de slag met het thema spelen. Waarom is spelen belangrijk? Wat is jouw speelhistorie? Hoe kun jij meer plezier ervaren? Betere verbinding krijgen met anderen? Onderwerpen die de revue passeren zijn: het nut en belang van spelen, de play mindset, jouw play DNA en spelen in je leven en werk. Kennis en inzichten over spelen worden gedeeld en afgewisseld met daadwerkelijk spelen en met interactieve opdrachten.  

 

Team 

Deze workshop vinden we natuurlijk allemaal leuk om te geven. De workshop wordt gegeven door 1 van de volgende trainers. 

 

 

Editie Startdatum Locatie Kosten
Editie: Ben jij een player? Startdatum: 07 juli 2023
Bekijk planning
Locatie: Outdoor Valley, Bergschenhoek
Kosten: € 195
Inschrijven
"Bedankt voor de topervaring! Een echte aanrader om het spelen te herontdekken en de link te leggen met je eigen speeltalent en dat van de anderen in het team."
Lieselotte van der Meer Principal Consultant Right Management, ManpowerGroup