Gedragspatronen doorbreken

Je bent niet blij met waar je staat in je werk. Of je ziet liever andere resultaten van je team. Je wilt in ieder geval iets anders bereiken dan je of jullie nu doen. Begin dan met anders denken en kijken. Schrijf je in voor deze knetter praktische basisworkshop gedragsverandering. Want, als je doet wat je deed, verandert er geen reet.

We hoeven niet zo ingewikkeld te doen over (gedrags)verandering. Als je in de basis begrijpt hoe gedrag werkt, kom je zelf een heel eind. Na de patronen workshop begrijp je hoe gedrag werkt, hoe je patronen doorbreekt of ombuigt en hoe je door je response-ability te pakken je doelen bereikbaar maakt.

Patronen

  Leer hoe gedrag ontstaat.

  Maak kennis met de hoofdrolspelers in je hoofd.

  Zet intentie om in actie.

  Houdt de verandering vol.

  Loop weg met een VR ervaring waar je over napraat.

 

Beschrijving

'Als je doet wat je deed, verandert er geen reet’ is een krachtige korte workshop met directe impact. In 4 uur tijd maken we een aantal populaire modellen op een luchtige manier eenvoudig en werkbaar. De kern van theorie beleef je met een indrukwekkende Virtual Reality ervaring. Zo blijft de nieuwe kennis hangen en kun je hem keer op keer toepassen.

Voor wie?

Voor mensen en teams die vanuit een theoretische basis aan de slag willen met het bereikbaar maken van hun doelen en teamtargets.

Prijs, duur en aantal deelnemers

Voor individuele inschrijving kun je kijken onder 'startdata'.

Voor teams zijn de kosten € 795,- voor een in company workshop van 4 uur met max 5 personen. Tegen meerprijs wordt deze workshop ook op een toffe locatie gegeven. 

Trainer

Sebastiaan

Leer Sebastiaan kennen

 

Editie Startdatum Locatie Kosten
Editie: Workshop gedragspatronen doorbreken Startdatum: 10 juli 2023
Bekijk planning
Locatie: Rotterdam
Kosten: € 295,-
Inschrijven