In 100 dagen een baanGeef jouw toekomst de aandacht die het verdient!

Het verliezen van je baan is een shock. Of zorgt op zijn minst voor een grote verandering. Spannend, stressvol en vol onzekerheid. Geen fijne tijd. Wat je volgende stappen zijn bepaalt hoe je er later op terugkijkt. Een zwarte bladzijde in je leven of het startpunt van een hele mooie toekomst. 

Daarom is nu hét moment om de juiste keuzes te maken. Neem zelf het heft in handen. Schrijf je in voor ‘In 100 dagen een baan’. Dan onderzoeken we samen wat jij kan betekenen voor een baan, en wat een baan kan betekenen voor jou.

In verband met de Corona maatregelen hebben we besloten dit programma tijdelijk niet aan te bieden. Wil je een seintje zodra er nieuwe data beschikbaar zijn? Laat je gegevens dan achter.

Toch graag direct aan de slag? Bekijk onze Corona-proof variant, 100% online.

Carrière Expeditie

Zie ons programma als een bergbeklimming. De training, de voorbereiding, de beklimming met successen en tegenvallers en het bereiken van de top!

100 dagen in vogelvlucht

‘In 100 dagen een baan’ is een fris, verrassend en effectief programma. Met veel activiteit, plezier en aandacht werken we samen naar je doel: de nieuwe baan of carrière die echt bij je past. Je wordt zowel mentaal als fysiek uitgedaagd.

De intensieve start doen we in een luxe, ontspannen, natuurrijke omgeving (Corona proof). We brengen ideeën in kaart, toetsen de mogelijkheden en gaan kansen benutten. Ga samen met ons de uitdaging aan. Op naar de top van de berg!

Etappe 1: De voorbereiding

Voor de klim vullen we je rugzak met de juiste gereedschappen. In de trainingen is veel tijd en ruimte om te reflecteren op de afgelopen periode. Er is aandacht voor well-being, tijd voor zelfonderzoek en het onderzoeken van optimale routes. Veel inspanning, afgewisseld met ontspanning.

Na de trainingen ben je op adem gekomen, staat je profiel in de steigers en ken je je teamgenoten. Om het maximale uit deze etappe te halen, heb je na iedere training een 1-op-1 gesprek met jouw coach. 

Etappe 2: Reality check

Tijd voor actie! Aan de slag richting jouw nieuwe baan of zelfs nieuwe carrière. Maar, eerst een reality check.

Je plan gaat door de arbeidsmarktscan. Is het haalbaar? Binnen 100 dagen? Of is een tussenstap een goed idee? Tips, tricks en slimme zoekstrategieën van onze arbeidsmarktexpert gaan je hierbij helpen. Hoe vind je goede vacatures? Hoe werkt netwerken? Hoe zet je je netwerk het best in? Je zet nog wat punten op de ‘i’ met je coach en je bent klaar voor de volgende etappe.

Etappe 3: Onderweg

Een berg beklimmen doe je nooit alleen. Je bent elke week van harte welkom op onze open office dag. Je ontmoet anderen, hebt intervisie en neemt deel aan workshops. Heb je een extra duwtje nodig? Neem dan de tijd voor een 1-op-1 met je coach. Hij/zij is er samen met je teamgenoten om je verder te helpen.

Voor de dagen die je niet op kantoor bent, of waarop je gewoon even lekker alleen wilt klimmen, hebben we Basecamp en Good Habitz. In het programma Basecamp hebben we een online portal ingericht. Je vindt er testen, video’s, oefeningen en nog veel meer informatie die je verder helpt. Good Habitz is een externe leeromgeving. Gedurende het programma kun je hier onbeperkt gebruik van maken.

Dag 100: De Top

Op dag 100 staat het Topdiner gepland. Een etentje op een locatie met een werelds uitzicht. We vieren onze successen met elkaar en sluiten de 100 dagen feestelijk af. In een uitzonderlijk geval heb je geen nieuwe baan. Mocht dat zo zijn, dan bieden we je 50 dagen extra begeleiding op onze kosten. Alles om samen alsnog je doel te bereiken.

Enthousiast geworden?

Praktische informatie

‘In 100 dagen een baan’ is bedoeld voor mensen die hun baan zijn verloren buiten de eigen wens om en op zoek zijn naar een passende vervolgstap. 

Het programma start iedere 1e maandag van de maand. De trainingen vinden plaats op de maandag en dinsdag van de 1e en de 3e week. Open office dagen zijn op donderdagen in Rotterdam. Het is mogelijk dit programma in company te verzorgen buiten Rotterdam.

In 100 dagen een baan kost euro 7500 euro exclusief BTW. Daar zit alles in. Wil je niet overnachten (wel aangeraden) dan worden deze kosten in mindering gebracht. 

Het programma heeft maximaal 10 deelnemers. Zo houden we het persoonlijk en kunnen we jou de aandacht geven die je verdient!

Team