100% online


Geef jouw toekomst de aandacht die het verdient!

Het verliezen van je baan is een shock. Of zorgt op zijn minst voor een grote verandering. Spannend, stressvol en vol onzekerheid. Geen fijne tijd. Wat je volgende stappen zijn bepaalt hoe je er later op terugkijkt. Een zwarte bladzijde in je leven of het startpunt van een hele mooie toekomst. 

Daarom is nu hét moment om de juiste keuzes te maken. Neem zelf het heft in handen. Schrijf je in voor ‘100% online’. Dan onderzoeken we samen niet alleen wat jij kan betekenen voor een baan, maar ook wat een baan kan betekenen voor jou.

Carrière Expeditie

Zie ons programma als een bergbeklimming. De training, de voorbereiding, de beklimming met successen en tegenvallers en het bereiken van de top!

100% in vogelvlucht

‘100% online’ is outplacement, maar dan anders. Het programma is volledig online te volgen en kenmerkt zich door aandacht en intensief in een groep samenwerken richting jouw nieuwe baan. We starten met een aantal online workshops en groepssessies. Daarna ga je individueel, met behulp van je coach, verder met het in kaart brengen van ideeën, toetsen van mogelijkheden en benutten van kansen. Ga de uitdaging aan. Op naar de top van de berg! 

Etappe 1: De voorbereiding

We starten met een aantal online workshops en groepssessies. Er is aandacht voor well-being, tijd voor zelfonderzoek en het onderzoeken wat geschikte routes (loopbaanrichtingen) zouden kunnen zijn. Na een intensieve start staat je profiel in de steigers en ga je actief aan de slag richting een nieuwe baan of zelfs nieuwe carrière. Aan het einde van deze 1e etappe heb je een 1-op-1 sessie met je coach om te zorgen dat jij het maximale uit deze etappe haalt.

Etappe 2: Reality check

Je bent klaar voor vertrek. Maar, eerst een reality check.

Je plan gaat door de arbeidsmarktscan. Is het haalbaar? Of is een ander pad toch beter? Tips, tricks en slimme zoekstrategieën van onze arbeidsmarktexpert gaan je hierbij helpen. Hoe vind je goede vacatures? Hoe werkt netwerken? Hoe zet je je netwerk het best in? Je zet nog wat punten op de ‘i’ met je coach en je bent klaar voor de volgende etappe.

Etappe 3: Onderweg

Iedere week faciliteren wij een online groepssessie. Er is ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen met elkaar. Uiteraard is er ook ruimte voor 1-op-1 gesprekken met je coach. Zowel je teamgenoten als de coaches zijn er om je verder te helpen. Een berg beklimmen doe je nooit alleen! 

Maar er is meer. Je krijgt toegang tot onze Basecamp, een online portal met veel informatie, video’s, testen, artikelen en oefeningen. Tot slot krijg je gedurende het hele traject onbeperkt toegang tot alle trainingen van Good Habitz. 

Praktische informatie

‘100% online’ is bedoeld voor mensen die hun baan zijn verloren buiten de eigen wens om en op zoek zijn naar een passende vervolgstap. 

__________

Het programma start iedere 2e maandag van de maand. Dit programma is volledig Corona-proof. Je hebt online nauw contact met andere deelnemers en coaches. 

__________

100% online kost € 1.950 exclusief BTW.  

__________

Het programma heeft maximaal 10 deelnemers. Zo houden we het persoonlijk en kunnen we jou de aandacht geven die je verdient!

Team

SKoole
Foto-16