Organisaties

Als werkgever wil je het liefste medewerkers die ‘aan’ staan. Betrokken en gedreven mensen die waarde leveren. Medewerkers die trots zijn om bij jouw organisatie te horen. Maar hoe kom je daar?  

Met onze expertise en jouw visie ontwikkelen we samen een groeiprogramma op maat, zodat jij de tijd hebt om te werken aan je bedrijf. Onze inzet kan variëren van individuele coachingsgesprekken tot complete jaarprogramma’s met events voor die extra boost in werkplezier. Dat is belangrijk want happy medewerkers zijn effectiever, presteren beter, vitaler, kunnen beter met stress omgaan en zijn ook simpelweg leuker om in je team te hebben. Mensen worden blij van ontwikkeling dus begin vandaag nog met het boosten van jouw organisatie.  

Heb je zelf een tof idee? Of spreken de programma's je wel aan, maar wil je het toch net even anders? Ben je op zoek naar iets specifieks voor jouw team wat aansluit bij jullie specifieke behoeften? Neem dan contact met ons op.

 

Happy@Work

De Happy@Work Scan vertelt je in drie simpele stappen wat er speelt bij je mensen. Het is een preventieve check die problemen met en bij je medewerkers voorkomt. Na de Happy@Work Scan weet je exact wat je mensen willen. Zo los je geen problemen op, je blijft ze voor! Je weet wanneer mensen willen groeien, en ook wanneer ze klaar zijn voor een nieuwe stap. Zo kun jij anticiperen op beweging in jouw organisatie. 

Team

Hoe ziet jouw team eruit? Is het een verzameling individuen? Spreken ze A af en doen ze B? Praten ze over of met elkaar als er iets fout gaat? In teams gaat veel energie verloren aan gedoe. Doodzonde. Stel je eens voor wat die energie aan groei en resultaat op kan leveren. Help je team aan de praat. Gesprekken, oefeningen en/of spel. We activeren je team en versterken de onderlinge band. Op naar een team vol (zelf)vertrouwen, betrokkenheid en verantwoordelijkheid.

Organisaties

Hoe gaat het er bij jullie in de organisatie aan toe? Komen jullie nog een beetje vooruit? Of is het vooral hard en steeds harder werken? Naast dat die aanpak niet werkt, wordt ook niemand daar blij van. Kijk eerst naar het geheel. Durf in de spiegel te kijken die we voorhouden. Wat zijn onze patronen? Wat werkt en wat niet? Hoe worden we toekomstbestendig? Wat is effectief leiderschap? Wij bieden een frisse blik en werken met jullie aan resultaten om trots op te zijn.

"Op zoek naar je betere zelf. Direct vanuit dagelijks hard werken naar wie ben ik. Dat is pittig, confronterend en herkenbaar - zeker in een open, eerlijke en inspirerende setting. Kijk, wij komen uit Rotterdam en dan liever niet te soft. Dat hebben we geweten. Sebas en Petra pakken dat direct aan: confronterend, spiegelend, met magnifieke en verrassende opdrachten. De kijk op het team en jezelf - refurbished in één dag. En we gebruiken het nu dagelijks. Helden!"
Martijn Verbeek Eigenaar Bond for Websolutions