Organisaties

Happy medewerkers zijn effectiever, presteren beter, vitaler, kunnen beter met stress omgaan en zijn ook simpelweg leuker om in je groep te hebben. Mensen worden blij van groei. Daarom is het van belang om structureel te werken aan de groei & ontwikkeling van je medewerkers. Niet alleen de hipo's maar iedereen die bij jou rondloopt. Investeren in je mensen betaald zich sowieso terug dus waar wacht je nog op? 

Wat kun je van ons verwachten? Dat ligt helemaal aan wat je wilt. Individuele coaching voor je team, werken aan team performance, een analyse van de talenten in het team of gaat het puur om het geven van persoonlijke aandacht waar je zelf te weinig tijd voor hebt? Laat het ons weten. We gaan graag met je in gesprek.

We begrijpen dat jij als manager weinig tijd hebt, dus hieronder 3 pakketten om het wat makkelijker te maken. 

Blij Team

Een toffe dag om je team te activeren, elkaar beter te leren kennen en de vrijheid voor het vragen van hulp te vergroten.

Lekker een dagje wat anders. Even niet op kantoor, maar naar een leuke locatie in de natuur. Van welke (te) gekke hobby wist je nog niet? Wie pakt zijn koffer al dagen voor de vakantie? Over welke superpowers beschikt het team? Tijdens een ontspannen dag wisselen we plezier af met inhoud en bespreken dat alles na terwijl we genieten van welverdiende borrel.

Wil jij meer energie, sterker vertrouwen en een betere samenwerking in je team?

Aandachtsabonnement

Het abonnement om je medewerkers die aandacht te geven die ze verdienen, tot nadenken aan te zetten en zelf oplossingen te helpen vinden.

Op een betaalbare manier de kracht van (interne) coaching inzetten. Heb jij voldoende tijd voor je medewerkers? Voor zowel de persoonlijke als professionele groei? Wij ondersteunen je in het voeren van helpende gesprekken. Hoe bepalen we samen. Een aantal vaste gesprekken om de ontwikkeling gaande te houden, vrij in te zetten uren als hulplijn of een combinatie. Jij vraagt, wij draaien.

Wil jij blije, zelfbewuste en veerkrachtige medewerkers?

Top Team

In 3 stappen naar een team dat met je meedenkt, steeds slimmer gaat werken en jaar op jaar betere resultaten boekt.

Jouw dream team start hier. Wat is de huidige situatie? Komen je mensen voor iedere beslissing naar jou toe? Stuit elke verandering op weerstand? Voelt het alsof je de kar in je eentje trekt? Doe er wat aan. Neem contact met ons op. Samen onderzoeken we handige en onhandige gewoontes, problemen en overtuigingen. We begeleiden jullie bij het vaststellen van de gewenste veranderingen en ondersteunen bij het uitvoeren daarvan.

Wil jij een pro-actiever, efficiënter en succesvoller team?

"Op zoek naar je betere zelf. Direct vanuit dagelijks hard werken naar wie ben ik. Dat is pittig, confronterend en herkenbaar - zeker in een open, eerlijke en inspirerende setting. Kijk, wij komen uit Rotterdam en dan liever niet te soft. Dat hebben we geweten. Sebas en Petra pakken dat direct aan: confronterend, spiegelend, met magnifieke en verrassende opdrachten. De kijk op het team en jezelf - refurbished in één dag. En we gebruiken het nu dagelijks. Helden!"
Martijn Verbeek Eigenaar Bond for Websolutions