Over ons

Coaches zijn er genoeg. Veel zijn er serieus goed, maar vooral ook heel serieus. Wij zijn ook serieus goed, alleen zonder er heel ingewikkeld over te doen. Van ons geen ernstige blikken, strenge regels of zware gesprekken. Wij maken groei & ontwikkeling luchtig, eenvoudig en werkbaar. We lachen en leren, we spelen en experimenteren. Niet volgens één methode, maar door open en relaxed nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Zo zie je meer, vergroot je jouw wereld en ontstaat er ruimte om een te gek leven te creëren.

Potentiality bestaat uit een verzameling van creatieve, eigenwijze en enthousiaste trainers en coaches. Allemaal anders en met een gedeelde liefde voor fun, leren, oprechte aandacht en kwaliteit. We zijn vrij en uitgesproken. We maken onze eigen keuzes, los van conventies. Doen de dingen anders.

Waarom Potentiality? 

Wie gaat er over jouw leven? Jij toch? Nou dan. Neem het heft in handen. Zorg er samen met ons voor dat je leven een dikke 9 krijgt.

• Laat je prikkelen, uitdagen en wakker maken voor verandering.
• Leer kiezen zonder omkijken. Ga voor goud!
• Ontdek nieuwe manieren om los te breken uit vaste gewoontes.
• Leer hoe je van droom naar plan naar werkelijkheid werkt.
• Werk samen met 5 ervaren, erkende en enthousiaste coaches.

 

Naast happy klanten willen we ook graag bijdragen aan happy planet. We kiezen zoveel mogelijk voor kleine, lokale en duurzame ondernemers. Van de koffie en gehuurde locaties tot partners voor onze events. Daarnaast steunen we ieder jaar een goed doel, want van delen word je gelukkig! In 2021 was dat de Prinses Maxima Centrum Foundation dat zich inzet voor genezen van kanker bij kinderen. Zie https://foundation.prinsesmaximacentrum.nl/nl/ voor meer informatie. 

Benieuwd wie we zijn? 

Klik op de foto's om ons beter te leren kennen. Wil je weten voor wie we werken?