Over ons

Potentiality bestaat uit een verzameling van creatieve, eigenwijze en enthousiaste trainers en coaches. Allemaal anders en met een gedeelde liefde voor fun, leren, oprechte aandacht en kwaliteit. We zijn vrij en uitgesproken. We maken onze eigen keuzes, los van conventies. Doen de dingen anders.

Wij vinden het belangrijk niet zo ingewikkeld te doen over persoonlijke groei & ontwikkeling. We houden het liever luchtig, eenvoudig en werkbaar. We lachen en leren, spelen en experimenteren. Niet volgens één methode, maar door open en relaxed nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Zo zie je meer, vergroot je jouw wereld en ontstaat er ruimte om een te gek leven te creëren.

Waarom Potentiality? 

Wie gaat er over jouw leven? Jij toch? Nou dan. Neem het heft in handen. Zorg er samen met ons voor dat je leven een dikke 9 krijgt.

• Laat je prikkelen, uitdagen en wakker maken voor verandering.
• Leer kiezen zonder omkijken. Ga voor goud!
• Ontdek nieuwe manieren om los te breken uit vaste gewoontes.
• Leer hoe je van droom naar plan naar werkelijkheid werkt.
• Werk samen met 5 ervaren, erkende en enthousiaste coaches.

 

Onze partners 

Wij zijn de trotse Learning Partner van Bloomville en StudyTube

 

Naast happy klanten willen we ook graag bijdragen aan happy planet. We kiezen zoveel mogelijk voor kleine, lokale en duurzame ondernemers. Van de koffie en locaties tot partners voor onze events. Daarnaast steunen we ieder jaar een goed doel, want van delen word je gelukkig! In 2023 was dat Just Diggit die zich inzetten voor ons klimaat door een bijdrage te leveren aan het vergroenen van droge gebieden in Afrika. Zie www.justdiggit.org voor meer informatie. 

Benieuwd wie we zijn? 

Klik op de foto's om ons beter te leren kennen.