Over ons

Potentiality bestaat uit een verzameling van creatieve, eigenwijze en enthousiaste trainers en coaches. Allemaal anders en met een gedeelde liefde voor fun, leren, oprechte aandacht en kwaliteit. We zijn vrij en uitgesproken. We maken onze eigen keuzes, los van conventies. Doen de dingen anders.

We maken er een punt van om onze stoutste dromen waar te maken. Iedereen wordt uitgedaagd om datgene te doen of te maken waar zijn of haar hart sneller van gaat kloppen. Met als resultaat fantastische programma's waar we trots op zijn.

Ons doel is jou te helpen om je potentieel waar te maken en zo het maximale uit het leven te halen. Dit doen we met uitdagende trainingen, verrassende workshop en impactvolle trajecten. Geen saaie boel, maar ervaren, beleven en voelen. En het daarna concreet maken zodat jij er werkelijk iets aan hebt. Dit allemaal om jou in staat te stellen gelukkiger, succesvoller en effectiever te zijn.

Wij geloven er heilig in dat happiness leidt tot succes. Daarom is dit een thema wat verweven zit in alles wat we doen. Naast de vele positieve effecten van happiness in het dagelijks leven, draagt je happy voelen ook sterk bij aan je zelfvertrouwen en eigenwaarde. Dat heeft vervolgens weer op positief effect op het behalen van je doelen en daarmee succes. Naast happy klanten willlen we ook graag bijdragen aan happy planet. We kiezen zoveel mogelijk voor kleine, lokale en duurzame ondernemers. Van de koffie en gehuurde locaties tot partners voor onze events. Daarnaast steunen we ieder jaar een goed doel, want van delen word je gelukkig! 

Benieuwd wie we zijn? 

Klik op de foto's om ons beter te leren kennen.