Mijn naam is Petra Wildoer. Ik woon in Den Haag samen met mijn man en onze zoon en er staan inmiddels 40+ jaren op de teller. Zo lang ik me kan herinneren ben ik geboeid geweest door mensen. Met name waarom mensen zich op een bepaalde manier gedragen. Wat daaraan ten grondslag ligt. In 2005 heb ik na wat omzwervingen van mijn fascinatie mijn werk gemaakt. Praten met mensen en hen verder helpen. Soms in organisaties, in teams, vaak individuen. Soms gestuurd door de werkgever, soms op eigen initiatief.

Door de jaren heen ben ik steeds meer gaan ontdekken waar ik goed in ben en voor wat voor soort mensen ik een goede adviseur kan zijn. Dat is samen te vatten onder mensen die actief op zoek zijn naar groei en ontwikkeling. Of dat nu op het persoonlijke of professionele vlak ligt maakt niet zoveel uit. Zolang er maar een bereidheid is om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling. Ervoor willen gaan. Dat doe ik zelf ook en ik verwacht hetzelfde van diegene die bij mij aan tafel komt zitten.

Ik kan lang niet alles even goed en daarom heb ik nauw contact met een select groepje vakgenoten. Ik leer van hen zoals zij van mij. Soms stuur ik iemand voor een of twee gesprekken door om zo het best mogelijke resultaat te kunnen realiseren voor mijn kandidaat. Want 1 ding is zeker, jij staat centraal.

Buiten het werk om geniet ik graag van de mensen om me heen, de mensen van wie ik hou. Ik vind het heerlijk om uit eten te gaan, thuis te koken, reizen, veel boeken te lezen en af en toe te sporten ook al dat laatste vaak onder lichte dwang…