Career Design Weekend

*** Vanwege de maatregelen rond Covid-19 wordt deze Go Deep tijdelijk niet gegeven. Wil je seintje zodra er nieuwe data staan ingepland? Klik dan op de button hiernaast ***

Kabbel jij ook lekker door? Of toch niet? Wil je eens een keer de tijd om goed na te denken over hoe jouw toekomst qua werk eruit ziet? Twijfel je of je wilt blijven doen wat je nu doet?  Misschien wil je wel iets heel anders gaan doen? Eindelijk je hart volgen?

Gun jezelf de tijd en ruimte om in een inspirerende omgeving stil te staan bij je loopbaan en pak de regie in eigen hand. Kom naar het Career Design weekend.

De Life en Career Design Weekenden zijn programma's om het heft in handen te nemen. Je leven of loopbaan goed onder de loep te nemen. Gaat het de goede kant op? Ben ik waar ik wil zijn? Vast niet, anders keek je hier niet naar. Maar wat wil je precies veranderen? Welke kant wil je opgaan? Dit weekend gaan we op zoek naar antwoorden. Alleen en samen, praktisch en diepgravend. Duik in de design wereld die over jou gaat. Je bent de investering meer dan waard!

Waar loop je mee weg? 

  • Een duidelijk beeld van wie je bent, waar je naar op zoek bent en wat je bijdrage kan zijn.
  • Een helder geformuleerde doelstelling voor de toekomst.
  • Een concreet plan om zelfstandig aan je doelstelling te kunnen werken.
  • Hernieuwde energie, motivatie en focus.
  • Een nieuw sociaal netwerk

Wat ga je doen? 

In een uitgebalanceerd programma met maximaal 8 personen ga je aan de slag in een inspirerende omgeving. Rust en ruimte afgewisseld met workshops, individuele coaching en reflectieopdrachten. Natuurlijk zorgen we ook voor de nodige fun en genieten. Tijdens het weekend word je uitstekend verzorgd. Hierbij is er voldoende tijd om een lekkere wandeling te maken en te genieten van de natuur. Het Career Design Weekend is een geheel verzorgd weekend (vrijdag t/m zondag) dus je kunt alles loslaten. Ook de culinaire kant wordt niet vergeten dus geen zorgen, wij zetten je niet op een sla en sapjes rantsoen.

De kosten voor dit weekend zijn inclusief overnachting, eten, drinken, individuele coaching en workshops.
 
Hoe dit weekend er uit ziet? Download de brochure voor een dag-tot-dag programma.

Praktische info
Icon In de natuur
Icon Niet beschikbaar
Icon Weekend
Icon min 6 - max 10
Icon € 1450