Career Design

Voor je verder leest...weet waar je aan begint! Uit ervaring kan ik je vertellen dat als je eenmaal weet waar je hart sneller van gaat kloppen, er geen weg meer terug is. Je kunt dan niet meer negeren dat je het weet.   

Wil je toch verder? Dapper! Het vraagt moed om te gaan voor goud.  

De Career Design Experience is een programma vol actie, fun, ontdekkingen en levert fantastische resultaten op. Soms verwacht, soms geheel onverwacht. Het is een life changer, want we kijken breder dan alleen de volgende stap in je carrière. Of je nu meer uit je baan wilt halen, al hebt besloten dat je iets anders wilt doen of het op dit moment gewoon even niet weet. We delen een methode met je om alle veranderingen in je werk en je leven te onderzoeken en vorm te geven. De ultieme life hack!  

 

Gratis online proeverij

De een houdt van aardbei, de ander van chocolade... Als je voor CDE gaat, doe het dan op een manier die bij je past. We bieden Career Design Experiences aan in 2 vormen; Outdoor of City.

Wil je eerst even proeven? Meld je dan aan voor onze gratis online tasting op 12 juli 2022 om 10.00 uur. Je krijgt dan in 1 uur een voorproefje van de training en je kunt natuurlijk vragen stellen. 

"Career Design Experience is een training vol ontzettend leuke en uitdagende opdrachten."
Stefanie HR Adviseur