CDE Outdoor april 2023

Er knaagt iets. Je wordt al een tijd niet zo blij meer van je werk. Het kost je energie. Je mist uitdaging. Je staat stil. Waarom doe je er niets aan? Omdat je vastzit. Je hebt geen flauw idee wat je wilt of het zetten van een stap is spannend. Herkenbaar? Dan is CDE jouw life changer! 

Krijg inzicht in waar je energie van krijgt en gelukkig van wordt.  

Weet waar je naartoe wilt met je carrière en hoe je daar komt.   

Creëer een of meerdere concrete groeiplannen om direct mee te starten.  

Krijg inzicht in jouw ‘beren’ en hoe die te temmen.   

Ontwikkel het zelfvertrouwen en de skills om je eigen toekomst vorm te geven.  

 

De Career Design Experience is jouw persoonlijke ontdekkingsreis en stelt je in staat om het beste uit jezelf te halen. Je ontdekt waar jij graag je bed voor uitkomt, maakt plannen en komt in actie om die te testen. Je werkt in een kleinschalig programma stap-voor-stap aan het carrièreplan waar jij blij van wordt. Na je deelname heb je een doel en het lef en de skills om ervoor te gaan. Van droom naar plan naar werkelijkheid.   

 

Kun je niet wachten om te starten? Download dan ons e-book '10 mindset-hacks om het beste uit jezelf te halen' en begin vandaag nog!

 

Career Design Experience in 't kort

✔️ Een persoonlijke ontdekkingsreis van 12 weken bestaande uit 5 trainingsdagen, 2 online groepssessies en onbeperkte individuele coachingssessies.  

✔️ Vijf geheel verzorgde trainingsdagen op een fantastische locatie.  

✔️ Verrassende activiteiten om je te verwarren, vermaken en je te laten in- en ontspannen. Alles erop gericht om je op een andere manier te laten leren.  

✔️ Je maakt deel uit van je eigen kick-ass designteam, want met meer mensen zie en weet je meer.  

✔️ Online sessies met je designteam en de trainers voor support, inspiratie en gezelligheid.  

✔️ Onbeperkte 1-op-1 coaching gesprekken met jouw persoonlijke coach gedurende het programma.  

✔️ Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht met 2 trainers voor een groep van maximaal 12 deelnemers.  

✔️ Je hebt exclusieve en levenslange toegang tot onze Helden Community. Een platform voor contact met (oud)deelnemers, interessante content en het laatste nieuws van Potentiality. 

 

Beschrijving   

De Career Design Experience (CDE) is een actieve en uitdagende training waarin je in 12 weken werkt van droom naar plan naar werkelijkheid. Je gaat op zoek naar waar jij warm voor loopt, wat je tegenhoudt, waar je naartoe wilt groeien en hoe je daar komt. Je gaat samen met anderen leren, ervaren en spelen. Onze aanpak is uitdagend, luchtig en vol met verrassende en vernieuwende activiteiten om je met al je zintuigen te laten ervaren hoe leuk veranderen kan zijn. Alle inzichten koppel je aan een doel of actie waar je tijdens de training al mee gaat experimenteren. 

In de Career Design Experience werk je niet naar een dichtgetimmerde doelstelling, maar via een gestructureerd proces naar haalbare, positieve veranderingen in je werk en je leven. Kiezen voor CDE maakt je leven direct al beter omdat we werken met kleine stapjes. Je traint een krachtige mindset en leert een methode om toekomstige veranderingen zelf vorm te geven en uit te voeren.  

Programma   

CDE is een energiek, creatief en impactvol programma van 12 weken. Het bestaat uit 5 trainingsdagen, 2 groepscalls en onbeperkte individuele coaching sessies.  Hieronder de onderwerpen per blok.  

Week 1 (2-daagse training) - Bewust zijn en Bewust worden 

 • Ontmoet je team 
 • De mindset 
 • Naar buiten met Harry 
 • Olifanten en Einstein in Virtual Reality 
 • Patronen en verandering 

Week 4 (2-daagse training): Creatie & Concretiseren 

 • Uit je hoofd, in je lichaam 
 • Toekomstige zelf 
 • Ideeën generator 
 • Doelen en plannen
 • Psychologie van kiezen

Week 5 t/m 12: Experimenteren & Leren  

 • Experimentele fase. Zelfstandig stappen zetten door te praten, ervaren en doen.  
 • Mogelijkheid tot individuele coachingsessies 
 • In week 6 en 9 een groepssessie.

Week 12 (1 dag): Reflecteren & Verankeren 

 • Reflectie op traject en plan naar de toekomst 
 • Hulptroepen
 • Career Design methode
 • Afsluiting met een gezellige borrel

 

De edities 

De Career Design Experience bieden wij aan als City of Outdoor editie. Bij de Outdoor editie is de training inclusief 2 overnachtingen inclusief ontbijt en 2 diners. Vanaf mei 2023 is de prijs van de Outdoor editie € 2790 excl BTW.  

 

Voor wie 

Sommige mensen weten precies wat ze wel willen, maar meer mensen weten vooral heel goed wat ze niet (meer) willen.

Voel je een 'Ja, heb ik ook!' bij een van deze statements? En geen klein 'ja-tje' maar een dikke vette JA? Dan is CDE zeker iets voor jou dus doe mee! 

 

Waaraan herken je een Potentiality training?   

Zoals altijd bij ons wordt leren afgewisseld met toffe ervaringen en spelen. Door de dagen heen zorgen we voor voldoende mentale en fysieke prikkels om de energielevels en creativiteit maximaal te houden. Alle zintuigen worden geprikkeld. Heb je behoefte aan individuele aandacht dan hoef je het alleen maar te vragen. Voor, tijdens en na de training is er 1-op-1 tijd met de coaches mogelijk voor de persoonlijke vertaalslag.

Wat is de locatie?

Voor de Outdoor Edition gaan we de natuur in. Voor de Outdoor editie hebben we gekozen voor Leusden. We zijn op bezoek bij Landgoed ISVW. De Internationale School voor Wijsbegeerte, direct gelegen aan bos. Het ISVW heeft het duurzaamheidscertificaat Green Globe. Een perfecte plek om je te oriënteren op je toekomst. 

Trainingsdagen Outdoor Edition april 2023

Blok 1: maandag 17 en dinsdag 18 april 2023*

Blok 2: maandag 8 en dinsdag 9 mei 2023*

Blok 3: woensdag 28 juni 2023

Trainingsdagen lopen van 09.30 tot 16.30 uur.

* De Outdoor Edition is inclusief 2 overnachtingen tussen de dagen in blok 1 en 2. 

 

Wie zijn de trainers? 

Leer Petra kennen  

Leer Sebastiaan kennen

 

Enthousiast?

We hadden niet anders verwacht! Je kunt vast niet wachten om te beginnen. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten. Weet je genoeg en doe je sowieso mee? Schrijf je dan direct in.  

Je krijgt dan een bevestiging en we nemen binnen 2 dagen contact met je op om een intake in te plannen.  

Twijfel je nog? Plan dan een vrijblijvende call met ons in. We helpen je graag om een goede afweging te maken of CDE nu de juiste stap is voor jou.  

Praktische info
Icon Leusden
Icon Start 17 april 2023
Icon 5 dagen
Icon min 8 - max 12
Icon € 2495
"Over het interview met mijn toekomstige zelf was ik sceptisch, maar ik heb er heel veel inzichten aan overgehouden. Ik ga naar huis met ontzettend veel dingen waar ik echt mee aan de slag kan."
Vicente Salinas (CDE deelnemer) Supervisor