Career Design Experience

Hoe scoor jij op een schaal van 'Ik loop fluitend naar mijn werk' tot 'Ik sleep mezelf er met tegenzin naartoe'? Lager dan een 8? Dat werkt toch niet? Past dat echt in een leven dat je een dikke 9 wil geven? Stop met jezelf voor de gek te houden. Je hebt maar 1 leven dus waar wacht je nog op? Ga op onderzoek uit en ontwerp een carrièreplan waar je echt warm voor loopt. Meld je aan voor de Career Design Experience en werk met ons van droom naar plan naar werkelijkheid.

Onze belofte aan jou

Een goed doordacht carrièreplan waar je vol vertrouwen en zelfverzekerd aan gaat werken. We gaan op zoek naar wat te gek werk voor jou is en hoe je dit kunt bereiken. In kleine stapjes en vol focus naar je doel.

Hoe dan?

We gaan gestructureerd experimenteren. Je startpunt bepalen, ideeën genereren, testen en bouwen. Geen dichtgetimmerd plan, maar een gepland proces waarmee je bouwt aan een te gekke carrière. Career Design is nooit af. Ja, als je met pensioen gaat. Kiezen voor Career Design maakt je leven direct al beter. Je traint een krachtige mindset. Eén die hoort bij een leven dat je een dikke 9 geeft. Actie, volharding en geloof in eigen kunnen. Nutteloze gewoontes overboord gooien en nieuwe proberen. Samenwerken aan resultaten waar je trots op bent. Waar wacht je nog op?

Wat ga je doen?

Je gaat deelnemen aan een waanzinnig leuk, energiek, creatief en impactvol programma. Het programma bestaat uit 5 trainingsdagen en deze zijn verdeeld over 3 maanden. Wat ga je precies doen?


Dag 1 en 2 - Onderzoeken & Bewustworden
Een betere wereld begint bij jezelf. Ook jouw betere wereld. Dus we starten met zelfonderzoek. Wie ben je? Waar sta je voor? Waar ga je voor? Waar sta je nu en wat vind je daarvan? Waar loop je op vast? Waar krijg je energie van? Wanneer ben je helemaal in flow? Kortom, wat maakt voor jou een goed en leuk leven. En hoe gaan we ervoor zorgen dat werk daar een positieve plek in krijgt?

Dag 3 en 4 (week 3) - Creëren & Brainstormen
Tijd om je fantasie te prikkelen en je creativiteit de vrije loop te laten. Het afschieten van wilde plannen komt later, eerst gaan we ideeën verzamelen. Wat zijn je dromen? Wat als er geen beperkingen waren? Dag 4 kijken naar mogelijke scenario's. Wat is realistisch en haalbaar? Wat heb je dan nodig? Wat heb je nog te leren? Zijn er beperkingen waar je niet omheen kan? Het denken in mogelijkheden staat centraal. Verschillende methoden en perspectieven komen aan bod zodat je vanuit diverse kanten inspiratie en ideeën kunt opdoen.

Testfase - Experimenteren & Supporten
Na deze dagen ga je de experimentele fase in. Praten, uitproberen, vragen stellen, contacten leggen. Welke ideeën werken, en welke werken niet? Waar word je steeds enthousiaster over? Wat blijkt bij nader inzien toch niet zo'n strak plan? In deze tussenliggende periode heb je iedere twee weken een gesprek met je coach om de voortgang te bespreken. In week 6 en 9 hebben we een groepscall om elkaar te supporten en natuurlijk voor de gezelligheid.

Dag 5 (week 12) - Kiezen & Realiseren
Je hebt scenario's getoetst en een keuze gemaakt met welke je verder wilt. De focus is er. Nu start de fase van de plannenmakerij. Wanneer ga je de verandering in gang zetten? Wat heb je nodig? Wie heb je nodig? Wat is je planning? We gaan mijlpalen neerzetten en support regelen. Welke concrete stappen zijn er nodig om de ideeën werkelijkheid te laten worden? Welke nieuwe gewoontes en gedrag zijn handig?

Zoals altijd bij ons wordt hard werken afgewisseld met fun en spelen. Onderzoek heeft aangetoond dat spelen een hele rits aan positieve effecten heeft waaronder verhoogde creativiteit, nieuwsgierigheid en happiness, dus dit is een vast onderdeel in al onze programma's. Door de dagen heen zorgen we voor voldoende mentale en fysieke prikkels om de energielevels en creativiteit maximaal te houden. Heb je behoefte aan individuele aandacht dan hoef je het alleen maar te vragen. Voor, tijdens en na de training is er 1-op-1 tijd met de trainers voor de persoonlijke vertaalslag. Tot slot krijg je toegang tot een besloten online omgeving.

Wat is de locatie?

Voor de Outdoor Edition zijn we alle 5 trainingsdagen op Landgoed De Hoorneboeg in Hilversum. De Outdoor Edition is inclusief 2 overnachtingen en is natuurlijk inclusief alle maaltijden en daarbij behorende drankjes. De Hoorneboeg is een heerlijke omgeving waar we veel naar buiten kunnen. Dit is tenslotte de Outdoor Edition!

Waar loop je mee weg?

• Een scherp beeld van wie je bent, waar je voor staat en waar je voor gaat.
• Een concreet carrièreplan wat getoetst is en bij je past.
• Tools en kennis om effectief en slagvaardig je eigen toekomst vorm te geven.
• Bakken met energie, focus en betrokkenheid.
• Ervaring met het effect van experimenteren en spelen op je creativiteit en mindset.
• Een nieuw, divers en relevant netwerk.

Wie zijn de trainers?

Petra en Sebastiaan 

Trainingsdagen Outdoor Edition maart 2022

Dag 1 en 2: maandag 21 en dinsdag 22 maart 2022
Dag 3 en 4: maandag 11 en dinsdag 12 april 2022
Dag 5: maandag 20 juni 2022

De trainingsdagen lopen van 09.30 tot 16.30 uur.

Praktische info
Icon Hilversum
Icon Start 21 maart 2022
Icon 3 maanden
Icon min 6 - max 10
Icon € 2975