CDE Outdoor Hilversum

Wil jij lekkerder in je vel zitten? Werken aan je zelfvertrouwen om die ene stap te durven zetten? Leren over jezelf en je talenten om het maximale uit jezelf te halen? 

Wát je wilt met je carrière is voor nu niet belangrijk. Dát je iets wilt met je carrière wel. En je wilt positieve energie, ervoor gaan. Je wilt verandering! Wij gaan je helpen. Ben je er klaar voor?  

De Career Design Experience is een persoonlijk ontwikkeltraject vol ontdekkingen, actie en fun. Of je nu meer uit je baan wilt halen, sterker in je schoenen wilt staan of op zoek bent naar de perfecte volgende loopbaanstap. Na CDE heb je de wil én skill om te werken aan een te gek leven.

Career Design Experience in 't kort

✔️ Een persoonlijke ontdekkingsreis van 12 weken met als doel om jou in staat te stellen je leven/werk zo vorm te geven dat je het beste uit jezelf kunt halen. Van droom naar plan naar werkelijkheid. 

✔️ Vijf geheel verzorgde trainingsdagen op een fantastische locatie. 

✔️ Verrassende activiteiten om je te verwarren, vermaken en je te laten in- en ontspannen. Alles erop gericht om je op een andere manier te laten leren. 

✔️ Je maakt deel uit van je eigen kick-ass design team, want met meer mensen zie en weet je meer. 

✔️ Online sessies met je design team en de trainers voor support, inspiratie en gezelligheid. 

✔️ Onbeperkte 1-op-1 coachingsgesprekken met jouw persoonlijke coach gedurende het programma. 

✔️ Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht met 2 trainers voor een groep van maximaal 10 deelnemers. 

✔️ Je hebt exclusieve en levenslange toegang tot onze Helden Community waar je contact hebt met (oud)deelnemers en al onze coaches. Ook plaatsen wij daar regelmatig nieuwe, interessante content. 

 

Wat kan ik verwachten?   

In Career Design doorloop je een persoonlijk ontwikkeltraject waarin bewezen theorieën, praktische methoden uit design thinking en agile werken en inzichten uit de positieve psychologie worden gecombineerd met een flinke dosis fun. We gaan leren, ervaren en spelen. Inzichten worden gekoppeld aan doelen en acties waarmee we gaan experimenteren. We werken niet naar een dichtgetimmerde doelstelling, maar via een gestructureerd proces naar haalbare, positieve veranderingen in je werk en je leven. Kiezen voor Career Design maakt je leven direct al beter omdat we werken met kleine stapjes. Je traint een krachtige mindset en leert een methode om toekomstige veranderingen zelf vorm te geven en uit te voeren. Zo werken we samen aan resultaten om trots op te zijn. 

Wil je meer weten over wat Career Design? Lees dan deze blog

Waar loop je mee weg?

✔️ Een helder zelfbeeld, gezond zelfvertrouwen en een krachtige mindset.

✔️ Inzicht in hoe je het maximale uit jezelf kunt halen. 

✔️ Een of meerdere concrete groeiplannen waar jij graag je bed voor uit komt. 

✔️ Tools en skills om effectief en slagvaardig je eigen toekomst vorm te geven. 

✔️ Bakken met goede energie, focus en nieuwe ideeën. 

✔️ Een nieuw, divers en relevant netwerk. 

 

Het programma  

Je gaat deelnemen aan een energiek, creatief en impactvol programma van 12 weken. CDE bestaat uit 5 trainingsdagen, 2 online groepsbijeenkomsten en onbeperkte individuele coachingsgesprekken. Wat ga je precies doen?  

 

Week 1 (2-daagse training) - Bewust zijn en Bewust worden
Een groot deel van het succes van CDE ligt in het werken in de groep. Daarom nemen we de tijd elkaar te leren kennen. Je gaat je verdiepen in gedragsverandering en ervaren wat spannende situaties met je doen. Je leert je patronen kennen door actief in beweging te komen en we delen de mindset die jou gaat helpen bij groei en verandering. 

 

Week 4 (2-daagse training): Creatie & Concretiseren
We beginnen dit blok met het bepalen van je doel en zetten je aan tot het denken over je toekomst. We prikkelen je fantasie en nodigen je uit om je creativiteit de vrije loop te laten. Samen met je design team ga je brainstormen. Het afschieten van wilde plannen komt later, eerst gaan we ideeën verzamelen. Het denken in mogelijkheden staat centraal. Je gaat plannen ontwerpen, detailleren en concrete acties formuleren. Tot slot leer je over de psychologie van kiezen. 

 

Week 5 t/m 12: Experimenteren & Leren 
Na de eerste 4 trainingsdagen ga je de experimentele fase in. Praten, uitproberen, vragen stellen, feedback verzamelen en contacten leggen. Welke ideeën werken, en welke niet? Waar word je steeds enthousiaster over? Wat blijkt bij nader inzien toch niet zo'n strak plan? In deze periode heb je iedere twee weken een 1-op-1 coachingsgesprek. In week 6 en 9 hebben we een online groepscall om elkaar te supporten, ter inspiratie en natuurlijk voor de gezelligheid. 

 

Week 12 (1 dag): Reflecteren & Verankeren
De laatste dag van de training reflecteren we op de experimentele fase en het totale Career Design proces. Je leert de Career Design methode, zodat jij iedere verandering in je leven en je werk voortaan zelf kunt vormgeven. De dag wordt afgerond met gezellige borrel en toast op de toekomst!

 

Is CDE iets voor jou? 

Sommige mensen weten precies wat ze wel willen, maar meer mensen weten vooral heel goed wat ze niet (meer) willen.

Voel je een 'Ja, heb ik ook!' bij een van deze statements? En geen klein 'ja-tje' maar een dikke vette JA? Dan is CDE zeker iets voor jou dus doe mee! 

 

Waaraan herken je een Potentiality training?   

Zoals altijd bij ons wordt leren afgewisseld met toffe ervaringen en spelen. Door de dagen heen zorgen we voor voldoende mentale en fysieke prikkels om de energielevels en creativiteit maximaal te houden. Alle zintuigen worden geprikkeld. Heb je behoefte aan individuele aandacht dan hoef je het alleen maar te vragen. Voor, tijdens en na de training is er 1-op-1 tijd met de coaches mogelijk voor de persoonlijke vertaalslag.

Wat is de locatie?

Voor de Outdoor Edition gaan we de natuur in. Deze editie hebben we gekozen voor Hilversum. We zijn deze editie op bezoek bij Buitenplaats De Hoorneboeg. Midden in het bos, aan de rand van de Hilversumse Hei, voelt de gewone wereld mijlenver weg. 

Trainingsdagen Outdoor Edition februari 2023

Blok 1: maandag 20 en dinsdag 21 februari 2023

Blok 2: maandag 13 en dinsdag 14 maart 2023

Blok 3: maandag 8 mei 2023

Trainingsdagen lopen van 09.30 tot 16.30 uur.

Om het maximale uit de Outdoor Edition te halen raden we je aan om het arrangement (2x overnachting en maaltijden) bij te boeken. 

 

Wie zijn de trainers? 

Leer Petra kennen  

Leer Sebastiaan kennen

 

Enthousiast?

We hadden niet anders verwacht! Je kunt vast niet wachten om te beginnen. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten. Weet je genoeg en doe je sowieso mee? Schrijf je dan direct in.  

Je krijgt dan een bevestiging en we nemen binnen 2 dagen contact met je op om een intake in te plannen.  

Twijfel je nog? Plan dan een vrijblijvende call met ons in. We helpen je graag om een goede afweging te maken of CDE nu de juiste stap is voor jou.  

Praktische info
Icon Hilversum
Icon Start 20 februari 2023
Icon 3 maanden
Icon min 6 - max 10
Icon € 2495