Career Design Experience

Voor je verder leest...weet waar je aan begint! Uit ervaring kan ik je vertellen dat als je eenmaal weet waar je hart sneller van gaat kloppen, er geen weg meer terug is. Je kunt dan niet meer negeren dat je het weet.   

Wil je toch verder? Dapper! Het vraagt moed om te gaan voor goud.  

De Career Design Experience is een programma vol actie, fun, ontdekkingen en levert fantastische resultaten op. Soms verwacht, soms geheel onverwacht. Het is een life changer, want we kijken breder dan alleen de volgende stap in je carrière. Of je nu meer uit je baan wilt halen, al hebt besloten dat je iets anders wilt doen of het op dit moment gewoon even niet weet. We delen een methode met je om alle veranderingen in je werk en je leven te onderzoeken en vorm te geven. De ultieme life hack!  

Wat je wilt met je carrière is voor nu niet belangrijk. Dát je iets wilt met je carrière wel. En je wilt vuur, je wilt ervoor gaan, je wilt verandering! Wij gaan je helpen. Ben je er klaar voor?   

 

CDE in 't kort 

Heb je weinig tijd of een korte attention span? Dit is CDE in 't kort:  

  • Deelname aan een programma van 12 weken waarin je ontdekt waar je hart sneller van gaat kloppen. Je leert hoe je veranderingen in je werk en je leven vorm kunt geven op een manier die voor jou werkt. Van droom naar plan naar werkelijkheid. 
  • Vijf geheel verzorgde trainingsdagen op een fantastische locatie.  
  • Verrassende activiteiten om je te verwarren, vermaken en je te laten in- en ontspannen. Alles erop gericht om je op een andere manier te laten leren.  
  • Je wordt onderdeel van je eigen kick-ass design team want met meer mensen zie én weet je meer.   
  • Online sessies met je design team om je te ondersteunen, inspireren en natuurlijk voor de gezelligheid.  
  • Onbeperkt 1-op-1 coachingsgesprekken met jouw persoonlijke coach gedurende het programma.   
  • Veel persoonlijke aandacht met 2 trainers voor een groep van max 10 deelnemers.   
  • Exclusieve en levenslang toegang tot onze Helden Community waar je contact hebt met (oud)deelnemers, al onze coaches en waar wij regelmatig nieuwe, interessante content plaatsen.  

Wat is het doel van training?  

Het doel is om jou in staat te stellen keuzes te maken in je carrière waar jij gelukkig van wordt. Om die keuzes te kunnen maken wil je beschikken over een helder zelfbeeld, gezond zelfvertrouwen, een groei mindset, een sterk support netwerk en de wil om te gaan voor een te gek leven. Dat laatste vragen wij jou om mee te nemen. De andere onderwerpen komen uitgebreid terug in het programma.  

Hoe dan? 

In Career Design pas je de principes van design thinking toe op je werk en je leven. We gaan gestructureerd experimenteren. Je startpunt bepalen, verschillende groeimogelijkheden onderzoeken, ideeën genereren, plannen maken en testen. We werken niet naar een dichtgetimmerde doelstelling, maar via een gestructureerd proces waarmee je stap-voor-stap bouwt aan positieve veranderingen in je werk en je leven. Career Design is nooit af. Ja, als je met pensioen gaat. Kiezen voor Career Design maakt je leven direct al beter want we beginnen met kleine stapjes. Je traint een krachtige mindset en leert een methode om toekomstige veranderingen zelf vorm te geven en door te voeren. We gaan samen werken aan resultaten waar je trots op kunt zijn. Waar wacht je nog op? 

Waar loop je mee weg?

✔️ Een helder zelfbeeld, gezond zelfvertrouwen, een groei mindset en een sterk support netwerk.

✔️ Een of meerdere concrete ontwikkelplannen waar jij graag je bed voor uit komt. 

✔️ Je weet hoe je het maximale uit jezelf kunt halen. 

✔️ Tools en kennis om effectief en slagvaardig je eigen toekomst vorm te geven. 

✔️ Bakken met energie, focus en nieuwe ideeën. 

✔️ Weten wat je kunt doen om je creativiteit en nieuwsgierigheid aan te zetten. 

✔️ Een nieuw, divers en relevant netwerk in onze Helden Community. 

Is CDE iets voor jou? 

Sommige mensen weten precies wat ze wel willen, maar meer mensen weten vooral heel goed wat ze niet (meer) willen. Veel voorkomende vertrekpunten zijn:   

"Ik ben maandag al moe en krijg totaal geen energie van mijn werk. Ik heb het idee dat ik datgene aan het worden ben wat ik nooit wilde zijn. Iemand die van vakantie tot vakantie leeft."  

"Ik kabbel maar een beetje door en dat frustreert me mateloos. Ik weet dat er meer in me zit maar hoe moet ik dat eruit krijgen?"   

"Als ik zou kunnen zou ik iets anders gaan doen. Maar ik twijfel. Ik heb de zekerheid nodig en durf niet. Wat als het niet lukt? En dus blijf ik maar zitten..."   

"Ik heb een droom, ik weet wat ik wil. Ik voel het vuurtje. Maar ik weet niet hoe ik het moet aanmaken. Ik zoek hulp en een stok achter de deur om ervoor te gaan."  

"Ik wil mezelf beter leren kennen zodat ik betere keuzes kan maken. Ik wil kiezen voor mezelf!"   

"Mijn werkgever vraagt mij hoe ik mezelf wil ontwikkelen. Ik heb geen benul. Ik vind het bedrijf leuk maar ik groei niet echt. Ik wil meer uit mijn werk halen en mezelf ontwikkelen in een richting die bij mij past."   

"Ik wil een duidelijk plan naar de toekomst. Ik heb nu het idee dat ik maar wat ronddobber en mijn loopbaan zich ontwikkelt op basis van wat er komt. Ik wil zelf aan het stuur zitten."   

Zit er minimaal 1x ja tussen je antwoorden? En geen klein 'ja-tje' maar een dikke vette JA? Dan is CDE zeker iets voor jou dus doe mee!   

 

Het programma  

Je gaat deelnemen aan een waanzinnig leuk, energiek, creatief en impactvol programma van 12 weken. Het bestaat uit 5 trainingsdagen, 2 groepscalls en tussenliggende individuele coachingsgesprekken. Wat ga je precies doen?  


Dag 1 en 2 (week1) - Ervaren & Bewustworden
Een groot deel van het succes van CDE ligt in het werken in de groep. Daarom starten we met een uitgebreide kennismaking. Wie ben je? Waarom doe je mee? Waar sta je nu? Vervolgens duiken we meteen de diepte in. Wat wil je naartoe groeien? Wat weerhoud je ervan om te veranderen? Om ervoor te gaan? Je gaat je verdiepen in gedragsverandering en ervaren wat spannende situaties met je doen. Welke gedragspatronen werken goed? Welke werken niet (meer)? Je leert de mindset die jou gaat helpen bij groei en verandering. We maken veranderen leuk, want plezier hebben is doorslaggevend voor het bereiken van je doelen.  

 

Dag 3 en 4 (week 4) - Creatie & Concretiseren
We beginnen dit blok met het bepalen van je doel. Vanuit verschillende perspectieven en met verrassende activiteiten zetten we je aan het denken over je toekomst. Hoe zie je jezelf over een paar jaar? Waar sta je dan? Waar wil je zijn? Daarna is het tijd om je fantasie te prikkelen en je creativiteit de vrije loop te laten. Samen met je design team ga je brainstormen. Het afschieten van wilde plannen komt later, eerst gaan we ideeën verzamelen. Het denken in mogelijkheden staat centraal. Dag 4 staat in het teken van de plannenmakerij. Wat en wie heb je nodig? Wat heb je nog te leren?  Welke concrete stappen zijn er nodig om de ideeën werkelijkheid te laten worden? Je leert over de psychologie van kiezen, want door te kiezen pak je de verantwoordelijkheid over jouw leven. 

 

Testfase (week 5 - 12) - Experimenteren & Leren
Na de eerste 4 trainingsdagen ga je de experimentele fase in. Praten, dingen uitproberen, vragen stellen, feedback verzamelen en contacten leggen. Welke ideeën werken, en welke werken niet? Waar word je steeds enthousiaster over? Wat blijkt bij nader inzien toch niet zo'n strak plan? In deze periode heb je iedere twee weken een individueel coachingsgesprek om je voortgang te bespreken. In week 6 en 9 hebben we een groepscall om elkaar te supporten, ter inspiratie en natuurlijk voor de gezelligheid.

Dag 5 (week 12) - Reflecteren & Verankeren
Deze laatste dag van de training starten we met een reflectie op de testfase en het totale Career Design proces. Welk plan (of delen daarvan) ben je het meest enthousiast over? Wat ga je integreren in je leven en/of werk? Of gaat het roer compleet om? Daarmee sluiten het individuele Career Design proces af. We besteden aandacht aan het verankeren van de Career Design methode, zodat jij iedere verandering in je leven en je werk voortaan zelf kunt vormgeven. Van droom naar plan naar werkelijkheid! De dag wordt afgerond met gezellige borrel en toast op de toekomst!  

Waaraan herken je een Potentiality training? 

Zoals altijd bij ons wordt hard werken afgewisseld met actie, plezier en spelen. Onderzoek heeft aangetoond dat spelen een hele rits aan positieve effecten heeft waaronder verhoogde creativiteit, nieuwsgierigheid en happiness, dus dit is een vast onderdeel in al onze programma's. Door de dagen heen zorgen we voor voldoende mentale en fysieke prikkels om de energielevels en creativiteit maximaal te houden. Alle zintuigen worden geprikkeld, geen mogelijkheid laten we onbenut. Heb je behoefte aan individuele aandacht dan hoef je het alleen maar te vragen. Voor, tijdens en na de training is er 1-op-1 tijd met de coaches mogelijk voor de persoonlijke vertaalslag. Tot slot krijg je toegang tot een besloten online omgeving. 

Wat is de locatie?

Voor de Outdoor Edition zijn we alle 5 trainingsdagen op Landgoed De Hoorneboeg in Hilversum. De Outdoor Edition is inclusief 2 overnachtingen en is natuurlijk inclusief alle maaltijden en daarbij behorende drankjes. 

De Hoorneboeg is een heerlijke omgeving waar we veel naar buiten kunnen. Dit is tenslotte de Outdoor Edition!

 

Trainingsdagen Outdoor Edition mei 2022

Dag 1 en 2: maandag 23 en dinsdag 24 mei 2022
Dag 3 en 4: maandag 20 en dinsdag 21 juni 2022
Dag 5: maandag 22 augustus 2022

De trainingsdagen lopen van 09.30 tot 16.30 uur.

 

Wie zijn de trainers?

Leer Petra kennen

Leer Sebastiaan kennen 

 

Enthousiast?

We hadden niet anders verwacht! Je kunt vast niet wachten om te beginnen. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten. Weet je genoeg en doe je sowieso mee? Schrijf je dan direct in.  

Je krijgt dan een bevestiging en we nemen binnen 2 dagen contact met je op om een intake in te plannen.  

Twijfel je nog? Plan dan een vrijblijvende call met ons in. We helpen je graag om een goede afweging te maken of CDE nu de juiste stap is voor jou.  

Praktische info
Icon Hilversum
Icon Start 23 mei 2022
Icon 3 maanden
Icon min 6 - max 10
Icon € 2975