Career Design Experience

Tijd voor de volgende stap in je carrière maar nog geen idee wat en hoe? Stop met dromen en kom in actie! Drie dagen intensief aan de slag met jouw toekomst. Diepgaand en doelgericht. 

Gun jezelf de tijd en ruimte om in een inspirerende omgeving stil te staan bij je carrière en pak de regie in eigen hand. Kom naar de Career Design Experience.

De Career Design Experiences is een programma om het heft in handen te nemen. Je leven en loopbaan goed onder de loep te nemen. Gaat het de goede kant op? Ben je waar je wilt zijn? Vast niet, anders keek je hier niet naar. Maar wat wil je precies veranderen? Welke kant wil je op gaan? Tijdens deze 3-daagse experience ga je op zoek naar antwoorden. Alleen en samen, praktisch en diepgravend. Duik in de design wereld die over jou gaat. Je bent de investering meer dan waard!

Waar loop je mee weg? 

  • Een duidelijk beeld van wie je bent, waar je naar op zoek bent en wat je bijdrage kan zijn.
  • Een helder geformuleerde doelstelling voor de toekomst.
  • Een concreet plan om zelfstandig aan je doelstelling te kunnen werken.
  • Hernieuwde energie, motivatie en focus.
  • Een nieuw sociaal netwerk

Wat ga je doen? 

In een uitgebalanceerd programma met maximaal 10 personen ga je aan de slag in een inspirerende omgeving. Rust en ruimte afgewisseld met workshops, individuele coachingsessies en reflectieopdrachten. Natuurlijk zorgen we ook voor de nodige fun en genieten. Tijdens de experience word je uitstekend verzorgd. Hierbij is er voldoende tijd om een lekkere wandeling te maken en te genieten van de natuur. De Career Design Experience is een geheel verzorgd programma (woensdag t/m vrijdag) dus je kunt alles loslaten. Ook de culinaire kant wordt niet vergeten en geen zorgen, wij zetten je niet op een sla en sapjes rantsoen.

De kosten voor deze experience zijn inclusief overnachtingen, eten, drinken, individuele coaching en workshops.
 
Hoe het programma er uit ziet? Download de brochure voor een dag-tot-dag programma.

Praktische info
Icon Lochem (GLD)
Icon 8 - 10 september 2021
Icon 3 dagen
Icon min 4 - max 10
Icon € 1395