Tem jouw Harry

Harry is als de vriend die je niemand toewenst. Wanneer het spannend wordt staat hij klaar met commentaar. “Zie je wel, ik kan het niet.” “Ik zei het toch…”, “Als ze zien wie ik werkelijk bent vinden ze me echt niet zo bijzonder” en vul maar aan. Dat gaat de hele dag zo door. Herkenbaar? Vast wel!

Harry is onze innerlijke criticus. Het stemmetje in je hoofd. Hij is vaak net even te strak afgesteld en staat 24/7 klaar om ons van ongezouten feedback te voorzien. Harry maakt het soms lastig om mild, laat staan lief, te zijn voor jezelf. Van jezelf houden is de basis voor een positief en gelukkig leven. Het vraagt een positief zelfbeeld en dito eigenwaarde. Precies de punten die het commentaar ondermijnt. Hoog tijd voor een vriendelijk tegenoffensief (vriendelijk, want hij heeft ook z'n goede kanten).

In deze training gaan we aan de slag met het temmen van jouw Harry. Daarnaast gaan we onze eigenwaarde onder de loep nemen en werken we aan het vergroten van je zelfvertrouwen.Schrijf je in voor deze training, sluit een pact met jouw Harry en wordt effectiever, gelukkiger en succesvoller.

Waar loop je mee weg? 

  • Inzichten in de goede en slechte kanten van jouw Harry.
  • Praktische handvatten hoe effectief met Harry om te gaan.
  • Verhoogd gevoel van welzijn en meer compassie richting jezelf.
  • Verbondenheid met anderen door ervaringen en ideeën te delen. 

Wat ga je doen? 

Drie opeenvolgende donderdagochtenden ga je aan de slag met dit thema. De training bestaat uit een combinatie van reflectievragen, het delen van ervaringen en ideeën in de groep en opdrachten. Het maximum aantal deelnemers voor deze training is beperkt om het persoonlijk te houden en zo kunnen we jou de aandacht geven die je verdient!

De data voor deze training zijn:
donderdag 8 juli 2021: 09.00 - 12.00 uur
donderdag 15 juli 2021: 09.00 - 12.00 uur
donderdag 22 juli 2021: 09.00 - 12.00 uur 

Praktische info
Icon Online
Icon 08-07-2021
Icon 3 halve dagen
Icon min 6 - max 12
Icon € 225
"Ik kreeg écht een boost in mijn zelfvertrouwen. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen."
Tisha Wolfert KPN