Zoektocht naar betekenis

'Waar gaat het voor mij allemaal over?', 'Wat voor persoon wil ik zijn?', 'Wat wil ik bijdragen?' Het zijn dit soort vragen die je bezig  houden, maar een duidelijk antwoord blijft uit. Je hebt een vol en rijk leven, en toch knaagt er iets. Het is onrustig in je hoofd. 

Je gaat door het leven volgens dezelfde routine, dag in dag uit. Om een rijk, vol en betekenisvol leven te creëren, is het verstandig stil te staan bij wat je doet. En nog belangrijker, waarom we dat doet. In deze online workshop ga je op zoek naar antwoorden op vragen als 'Wat wil ik betekenen in het leven?' en 'Wat vind ik belangrijk in mijn leven?' Je gaat op zoek naar manieren om meer betekenis te ervaren.

Waar loop je mee weg? 

  • Inzicht in waar het voor jou over gaat in het leven.
  • Praktische handvatten om deze inzichten te vertalen naar concrete doelen.
  • Eerste stappen om meer in lijn met jouw waarden te leven en zo meer betekenis te ervaren.
  • Verhoogd gevoel van welzijn en focus.
  • Verbondenheid met anderen door ervaringen en ideeën te delen. 

Wat ga je doen? 

Drie opeenvolgende dinsdagochtenden ga je aan de slag met dit thema. De training bestaat uit een combinatie van reflectievragen, het delen van ervaringen en ideeën in de groep en opdrachten. Het maximum aantal deelnemers voor deze training is beperkt om het persoonlijk te houden en zo kunnen we jou de aandacht geven die je verdient!

De data voor deze training zijn:
dinsdag 8 juni 2021: 09.30 - 12.30 uur
dinsdag 15 juni 2021: 09.30 - 12.30 uur
dinsdag 22 juni 2021: 09.30 - 12.30 uur

Praktische info
Icon Online
Icon 8-6-2021
Icon 3 halve dagen
Icon min 6 - max 12
Icon € 225