Op naar je nieuwe job

Je wilt een nieuwe baan, het liefst zo snel mogelijk. Een baan die bij jou past, waarin je jezelf kwijt kunt. Je wilt hands-on begeleiding, concreet en praktisch. En als het kan graag in een groep, want je mist het hebben van collega's. Herkenbaar? Ga dan samen met ons op zoek naar je nieuwe job!

Wat de reden ook is, het veranderen van baan is een dingetje. Spannend, stressvol en soms onzeker. Als ze je dan ook nog opzadelen met de term outplacement word je daar natuurlijk niet veel vrolijker van. En dat terwijl dit ook een tijd is van verandering en het misschien wel positief kan uitpakken. Nieuwe baan, nieuwe energie, jezelf opnieuw uitvinden. Neem het heft in handen en ga ervoor, we doen het samen! 

'Op zoek naar je nieuwe job' is een loopbaantraject van 8 weken. We doorlopen dezelfde stappen als outplacement, maar dan anders. We werken we in een groep. Voor de gezelligheid, de steun en de mogelijkheid elkaar te helpen. 

Waar loop je mee weg?

  • Een duidelijk verhaal waar je naartoe wilt en de energie en het zelfvertrouwen om daar te komen
  • Weten hoe je meer zingeving en happiness kunt ervaren in je leven
  • Kennis over jouw positie op de arbeidsmarkt en waar kansen liggen
  • Een top CV, LinkedIn profiel, zelfmarketing verhaal en motivatiebrief
  • Verschillende strategieën om de arbeidsmarkt te bestormen en succesvol te zijn

Wat ga je doen?

We beginnen met een stukje zelfonderzoek. Wie ben ik? Wat wil ik? Waar word ik gelukkig van? Daarna gaan we kijken naar wat je tot nu hebt gedaan in je loopbaan. Wat kan ik? Waarin ben ik succesvol geweest? Welke skills heb ik ontwikkeld? Op basis van deze informatie gaan we werken aan mogelijke loopbaanrichtingen. Met behulp van onze arbeidsmarktexpert en een arbeidsmarktscan doen we een reality check op jouw plannen. Vervolgens gaan we een strategie bepalen om jouw doel te bereiken. Je leert hoe de arbeidsmarkt effectief te benaderen en hoe je kans op succes zo hoog mogelijk te maken. We leren je alle goede tips & tricks van het solliciteren en bereiden de gesprekken samen voor. Je begeleiding bestaat voor een deel uit groepssessies en voor een deel uit individuele gesprekken met je coach. 

En er is meer! Gedurende jouw traject heb je onbeperkt toegang tot alle trainingen van Good Habitz om zo jouw skills te verdiepen en te verbreden. Heb je na 8 weken je nieuwe job nog niet bemachtigd? Geen probleem, gedurende de 8 weken na afronding van jouw traject kun je nog steeds op onze hulp rekenen.

De planning

We zijn bezig met het inplannen van deze training. 

Praktische info
Icon Online
Icon Niet beschikbaar
Icon 8 weken
Icon min 4 - max 10
Icon € 975
"De kennismaking voelde meteen goed, ik wist dat het een intensief maar waardevol traject zou worden. Het resultaat is dat ik niet alleen een baan aangenomen die precies in mijn groeipad ligt maar ook een grotere uitdaging is dan ik voorheen zou aangaan."
Patrick van Efferen Drupal developer & Yoga docent