Stress de baas

Neemt stress een loopje met jou? Vind je het lastig om negatieve stress te verminderen? Wil je tegelijkertijd wel gebruik kunnen maken van de kracht van positieve stress? Met andere woorden: wil jij jouw stress systeem kunnen beïnvloeden? Wordt stress de baas! Schrijf je in voor deze workshop. 

Mensen met een gezonde en positieve stress mindset presteren beter op hun werk, zijn creatiever en ervaren minder psychologische druk. Daarnaast hebben ze meer energie en veerkracht. Kortom, een mindset die leidt tot een gezonder, effectiever en succesvoller leven. 

Waar loop je mee weg? 

  • Een toffe Virtual Reality beleving 
  • Een kennismaking met je stress systeem 
  • Inzicht in je grootste stressthema 
  • Concrete handvatten om beter om te gaan met stress
  • Een mindset voor een gezonder, effectiever en succesvoller leven 

Wat ga je doen? 

In ‘Stress de baas’ gaan we letterlijk spelen met stress. In de wereld van Virtual Reality maak je kennis met je eigen stress systeem. Op welk stressniveau zit je? Hoe focus je? Hoe ontspan je? Naast deze beleving  delen we interessante inzichten over stress, maken we je stressthema inzichtelijk en sparren we over strategieën om beter om te gaan met stress. Na de workshop begrijp je hoe je stresssysteem werkt, weet je wat jouw grootste stressor is en ken je een aantal manieren om jouw stresslevels te beïnvloeden. 

Praktische info
Icon Niet beschikbaar
Icon Niet beschikbaar
Icon 1 dag
Icon min 4 - max 8
Icon € 375