Feel your vibe

Wil je meer verbinding met jezelf? Verbinding maken met dát deel van jezelf wat nu aandacht nodig heeft? Zit jij vast met je energie? Of wil je gewoon even uit je dak kunnen gaan? Dan is deze workshop voor jou. 

We houden van eenvoudig dus geen moeilijke toestanden. We gaan uit het hoofd en in het lijf. Door het ritme van speciaal geselecteerde tracks, aangevuld met jouw eigen inbreng, gooi je eruit wat eruit moet en sluit je in wat je nodig hebt. Negatieve energie eruit, positieve energie erin.
 

Waar loop je mee weg?

  • Bakken energie!
  • Je voelt je lichter en vrijer
  • Een blij gevoel en een glimlach van oor tot oor
  • Geïnspireerd
  • Met de vraag: 'Wanneer is de volgende?' 😉 

Wat ga je doen? 

Het thema van deze 'Feel your vibe' is Happiness! Waar word jij echt blij van? Wat geeft je positieve energie? We beginnen met een sharing. Free format. Onder de noemer: #sharingiscaring vertel je waarom je hier bent. Wat gun jij jezelf? Waar wil je voeding aan geven? 

Dan beginnen we met de muziek. We gaan dansen en bewegen. Je geeft je gevoel een stem in de expressie van dans. Go nuts and let it go! Eindelijk mag het... Via de website heb jij een suggestie kunnen doen voor een track en de lijst is verder samengesteld door onze Vibe Master! Alle tracks zijn zorgvuldig en met bijna wetenschappelijke precisie uitgezocht om te zorgen dat je het thema tot in je tenen gaat voelen! 

We eindigen met een chill moment na het dansen. Misschien wil iemand nog iets vertellen over de ervaring. Dan doen we een korte meditatie oefening in de vorm van een visualisatie. Daarna is het tijd om naar huis te gaan. Lichter en vrijer dan dat je kwam. In contact met dát wat je misschien even kwijt was.

Voor deze workshop komen er verschillende thema’s waar jij je voor kunt inschrijven dus hou de agenda in de gaten! 

Praktische info
Icon Niet beschikbaar
Icon Niet beschikbaar
Icon 4 uur
Icon min 8- max 15
Icon € 70