Stress de baas

Je ervaart stress. Hoe dan ook. En dat is maar goed ook. Het helpt je concentreren en presteren. Maar te veel, te vaak en/of te lang gestrest zijn, is niet goed voor je. Wil jij leren hoe je stress positief inzet? Wat de negatieve effecten zijn? En hoe je de impact daarvan verminderd? Kortom: wil jij handig worden met stress? Schrijf je dan nu in en wordt 'Stress de baas'. 

Stress houdt je wakker, scherp en alert. Handig als je die auto die door rood rijdt moet ontwijken, een deadline moet halen of je baas antwoord moet geven op lastige vragen. Het helpt je inspannen om goede resultaten te bereiken. Ervaar je langdurig onrust? Dan kan stress je immuunsysteem beïnvloeden en kun je er letterlijk ziek van worden. Ons advies: luister naar de signalen die stress je afgeeft. 

Wat ga je doen?

In ‘Stress de baas’ duiken we in de theorie van stress. Je leert over de amygdala, hormonen en je vitaliteit. Maar ook over hoe je slapende honden niet wakker maakt, olifanten kan temmen en wat Einstein daar mee te maken heeft. In een indrukwekkende Virtual Reality game – waarin je tot wel 4x meer en sneller leert – maak je kennis met je stress systeem.

Al die kennis en inzichten zijn leuk, maar we gaan ervoor zorgen dat je er ook écht wat mee kan. We gaan op zoek naar wat jouw stress betekent. Wat probeert stress jou te vertellen? Hoe beter je dat begrijpt, hoe gerichter je aan de juiste knoppen kunt draaien en met jouw stress aan de slag kunt.

Waar loop je mee weg? 

✔️ Een toffe Virtual Reality beleving.  

✔️ Waardevolle inzichten in je grootste stressfactoren.

✔️ Instructies om handig om te gaan met stress.

✔️ Een nieuwe mindset voor een gezonder, energieker en te gek leven. 

✔️ Een glimlach van oor tot oor.

Praktische info
Icon TBD
Icon TBD
Icon 1 dag
Icon min 4 - max 8
Icon € 475
"Het was heel spannend en interessant. Tijdens de VR voelde ik echt een sensatie in de zin van dat ik mij echt in die wereld bevond. Het was een hele bijzondere en ook een hele leuke ervaring."
Remy KPN Klantexpert