Ben jij een player?

Als we jong zijn spelen we wat af. Stoeien, bouwen, klimmen, springen en ontdekken. Eenmaal volwassen leren veel van ons dit af. Spelen is niet serieus en ook niet bedoeld voor volwassenen.  

Onzin! Spelen levert je plezier, energie, verbinding en zingeving op. Het helpt je groeien, leren en nieuwe dingen ontdekken. Het maakt je zelfs gezonder. Spelen is een manier om handiger te worden met stress en vermindert de negatieve impact daarvan.  

De steeds groter groeiende hoeveelheid aan wetenschappelijk bewijs dat spelen bijdraagt aan welzijn, maakt spelen een 'serieus' onderwerp in het creëren van een te gek leven. Gooi die terminale serieusheid van je af. Speel en ervaar de luchtigheid en levensvreugde die je er voor terug krijgt.  

'Ben jij een player?' is een workshop als geen andere. Een korte ontdekkingstocht naar manieren om meer fun in je leven en je werk te ervaren. Naast het concreet ervaren wat spelen ook alweer met je doet, onderzoek we wat jou in de weg staat om spelen toe te laten. In deze workshop ontdek je wat voor een 'player' jij bent. Je leert welke vormen van spelen jou het beste liggen en hoe je de vertaling kunt maken naar het dagelijks leven. Zo kun je spelen weer een belangrijke plek geven in jouw leven. Want wees nou eerlijk, spelen missen we toch allemaal wel eens?! 

 

Waar loop je mee weg?

✔️ Ontdek welke vormen van spelen bij jou passen. 

✔️ Inzicht in wat jou in de weg staat om de player in jezelf los te laten.  

✔️ Ideeën over hoe je spelen een plek kunt geven in je leven en je werk. 

✔️ Leer over de meest waardevolle wetenschappelijke inzichten over het belang van spelen. 

✔️ Bakken energie want we gaan een hoop lol hebben met elkaar.  

 

Wil je spelen met je collega's? 

Dat kan natuurlijk ook. Spelen integreren in werk levert voordelen op voor zowel het bedrijf als de individuele medewerkers. Spelen zorgt voor verbinding, betrokkenheid, plezier en energie. Onderwerpen die bij veel bedrijven hoog op de agenda staan, want betrokkenheid en energie zorgen onder andere voor een hogere productiviteit. En dan hebben we het nog niet eens over werkplezier! Wil je meer weten? Neem contact met ons op voor incompany mogelijkheden. 

Lees in de testimonial hieronder de ervaring van de ManpowerGroup. 

 

Wie is de trainer?

Leer Petra kennen

 

Is je agenda vol? 

Geen zorgen. We geven doorlopend verschillende bite-size workshops waarin we een thema uit onze grotere trainingsprogramma's het podium geven. Deze workshop geven we later in de zomer nog een keer dus hou onze agenda in de gaten. Als je wilt, kunnen we je ook een berichtje sturen zodra de nieuwe gepland staat. Klik daarvoor op de link hieronder. 

Praktische info
Icon Den Haag (buiten)
Icon 9 december 2022
Icon 13.00 - 17.00 uur
Icon min 10 - max 20
Icon € 115
"Bedankt voor de topervaring! Een echte aanrader om het spelen te herontdekken en de link te leggen met je eigen speeltalent en dat van de anderen in het team."
Lieselotte van der Meer Principal Consultant Right Management, ManpowerGroup