Algemene voorwaarden

CDE

De Career Design Experience (CDE) is een persoonlijk ontwikkeltraject vol ontdekkingen, actie en fun. En nóg belangrijker: de resultaten mogen er zijn. Oud Career Designers geven de training een gemiddelde 9.2! Of je nu meer uit je baan wilt halen, sterker in je schoenen wilt staan of op zoek bent naar de perfecte volgende loopbaanstap: CDE is jouw life changer. 

Career Design Experience is een persoonlijk ontwikkeltraject vol ontdekkingen, actie, fun én levert fantastische resultaten op. Het is een life changer, want we werken aan je persoonlijke kracht. We delen een methode met je om alle veranderingen in je werk en je leven te onderzoeken, vorm te geven en uit te voeren. De ultieme life hack!

Laat maar zien!
Stress

Je hoeft geen last te hebben van stress om er beter in te willen worden. Hoe werkt stress? Waar helpt het je wel? Waar niet? In onze stress trainingen en stress coaching maken we patronen inzichtelijk en geven je de tools om stress in je voordeel te laten werken. Dit doen we met behulp van Virtual Reality. In VR ervaar je levensecht wat stress met je doet. Deze ervaringen leveren waardevolle inzichten op die je helpen beter om te gaan met stress en zetten je klaar om optimaal te presteren en te zorgen voor dat lekkere vitale gevoel. 

De ideale combinatie: leren en spelen tegelijkertijd! Leer je stress systeem kennen met behulp van Virtual Reality. 

Laat maar zien!
In organisaties

Zit er meer in jouw organisatie dan eruit komt? Gaan jullie voor goud? Of doen jullie de dingen gewoon omdat jullie ze altijd zo doen? Schud jezelf, je medewerkers en/of je team wakker. Kom eens uit die tunnel! Het kan echt leuker, slimmer of beter. Doorbreek patronen, experimenteer en groei. Geef je organisatie een boost met de groeiprogramma's van Potentiality.

Zit er meer in jouw team dan eruit komt? Schud jezelf, je medewerkers en/of je team wakker. Het kan echt leuker, slimmer of beter. Geef je organisatie een boost met onze programma's.

Laat maar zien!

De [email protected] Scan vertelt je in drie simpele stappen wat er speelt bij je mensen. Het is een preventieve check die problemen met en bij je medewerkers voorkomt. Na de [email protected] Scan weet je exact wat je mensen willen. Zo los je geen problemen op, je blijft ze voor! Je weet wanneer mensen willen groeien, en ook wanneer ze klaar zijn voor een nieuwe stap. Zo kun jij anticiperen op beweging in jouw organisatie. 

De [email protected] Scan vertelt je in drie simpele stappen wat er speelt bij je mensen. Het is een preventieve check die problemen met en bij je medewerkers voorkomt. Na de [email protected] Scan weet je exact wat je mensen willen. Zo los je geen problemen op, je blijft ze voor!

Laat maar zien!
Coaching

Ben je lost? Wij helpen je weer op het juiste pad. Samen maken we een nieuw plan. Jouw plan. Een plan waar je morgen al mee aan de slag kunt om te leven met alles wat je in je hebt. Als mens, als medewerker of als leidinggevende.

Ben je lost? Wij helpen je weer op het juiste pad. Samen maken we een nieuw plan. Jouw plan. Een plan waar je morgen al mee aan de slag kunt om te leven met alles wat je in je hebt.

Laat maar zien!