Stress als Superpower - VR traject

In een wereld die continu veranderd en waarin succes vaak wordt gekoppeld aan prestaties, ervaar je onvermijdelijk druk en stress. Je jongleert met targets en deadlines, piekert je suf en probeert in uitdagende situaties je veerkracht te behouden.

Stress lijkt een vijand die je verlamt. Maar wat als stress een geheime kracht in zich heeft? Een kracht die je, met de juiste mindset, transformeert naar een hoger niveau van welzijn en prestatie?

Haal de druk van je schouders, zeg slapeloze nachten vaarwel en vergroot je zelfvertrouwen. Maak van stress jouw superpower!

 

 Meer rust in je hoofd

 Maak bewust keuzes en pak regie op wat je doet

 Voel je vitaler en energieker

 Sta sterker in je schoenen

 Haal meer plezier uit je werk

Wat ga je doen? 

Stap in de wereld van serious gaming. De leukste manier om te leren. Ga op ontdekkingsreis in virtual reality. Kalmeer wespennesten, klim in lianen en stress bommen tot ontploffing. Vind je weg en leer hoe je focus en ontspanning inzet om opdrachten te voltooien.

Je maakt kennis met je stresssysteem, leert hoe je olifanten temt en wat einstein daar mee te maken heeft. Je werkt aan ineffectieve patronen en leert kiezen voor gedragingen die je verder helpen. Pak je response-ability en versla het spel.

Tijdens het spelen wordt je stresslevel gemeten en krijg je direct feedback op hoe je gedrag je stress beïnvloed. Samen met je coach vertaal je de in-game ervaring naar je dagelijkse praktijk. Zo kun je in een veilige omgeving experimenteren en er in je werk van profiteren.

Schrijf je nu in voor Stress als Superpower. Ontwikkel je stressmindet en zet stress in om het beste uit jezelf te halen.

Waar kan deze vorm van coaching je bij helpen?

Stress als Superpower kan je op veel vlakken iets opleveren. Bijvoorbeeld op het gebied van:

  • Performance
  • Gedragsverandering
  • Werkstress / -druk
  • Perfectionisme
  • Vergroten van zelfvertrouwen
  • Stress gerelateerde klachten
  • en meer…

 

Wat levert Stress als Superpower je op?

Na het traject heb je een positievere (stress)mindset en ben je in staat om bewust te kiezen voor effectief gedrag aan de hand van de geleerde theorie, ervaringen en oefeningen.

 

 

Hoe ziet een traject eruit?

Het individuele coachingstraject duurt 8 weken. Je start met een kick-off sessie van 1,5 uur. Hierin maak je kennis met je coach, de theorie en het spel. Daarna volgen 4 sessies van 1 uur (waarvan ca. 40  minuten in-game).

Tussen de sessies zit telkens 2 weken. Zo kun je in je echte omgeving eigen maken wat je in Virtual Reality hebt ontdekt en geleerd.

 

Wat kost het?  

Het verkrijgen van deze superpower kost € 875. Maatwerk afspraken zijn altijd mogelijk dus neem vooral contact met ons op om jouw specifieke vraag te bespreken. 

 

"Het was heel spannend en interessant. Tijdens de VR voelde ik echt een sensatie in de zin van dat ik mij echt in die wereld bevond. Het was een hele bijzondere en ook een hele leuke ervaring."
Remy KPN Klantexpert