Disclaimer

Dit is Potentiality

Haal jij eruit wat er in zit? Maak jij de keuzes waar je hart om schreeuwt? Durf je in het diepe te springen? Of is het 'wel oké zo'? Kom op. Je hebt maar één leven. Breek los. Verras jezelf. Maak jezelf trots en ga voor een te gek leven met Potentiality! Hoe wil jij eruit halen wat er in zit?

Haal jij eruit wat er in zit? Maak jij de keuzes waar je hart om schreeuwt? Of is het 'wel oké zo'? Kom op. Je hebt maar één leven. Breek los. Verras jezelf. Hoe wil jij eruit halen wat er in zit?

Laat maar zien!
CDE

Career Design Experience is onze Signature Dish, ons Showmodel, onze Grand Cru. Het leukste, beste en meest complete programma in ons aanbod.

De Career Design Experience is een programma vol actie, fun, ontdekkingen en levert fantastische resultaten op. Soms verwacht, soms geheel onverwacht. Het is een life changer, want we kijken breder dan alleen de volgende stap in je carrière. Of je nu meer uit je baan wilt halen, al hebt besloten dat je iets anders wilt doen of het op dit moment gewoon even niet weet. We delen een methode met je om alle veranderingen in je werk en je leven te onderzoeken en vorm te geven. De ultieme life hack!  

Career Design Experience is een programma vol actie, fun en ontdekkingen. Het is een life changer, want we gaan verder dan alleen maar de volgende stap in je loopbaan. We delen een methode met je om je leven vorm te geven. De ultieme life hack! 

Laat maar zien!
"Over het interview met mijn toekomstige zelf was ik sceptisch, maar ik heb er heel veel inzichten aan overgehouden. Ik ga naar huis met ontzettend veel dingen waar ik echt mee aan de slag kan."
Vicente Salinas (CDE deelnemer) Supervisor
Stress

Leer je stress systeem kennen met behulp van Virtual Reality. De ideale combinatie: leren en spelen tegelijkertijd! 

De ideale combinatie: leren en spelen tegelijkertijd! Leer je stress systeem kennen met behulp van Virtual Reality. 

Laat maar zien!
"Het was heel spannend en interessant. Tijdens de VR voelde ik echt een sensatie in de zin van dat ik mij echt in die wereld bevond. Het was een hele bijzondere en ook een hele leuke ervaring."
Remy KPN Klantexpert
Daarom Potentiality

Wie gaat er over jouw leven? Jij toch? Nou dan. Neem het heft in handen. Zorg er samen met ons voor dat je leven een dikke 9 krijgt.

• Laat je prikkelen, uitdagen en wakker maken voor verandering.
• Leer kiezen zonder omkijken. Ga voor goud!
• Ontdek nieuwe manieren om los te breken uit vaste gewoontes.
• Leer hoe je van droom naar plan naar werkelijkheid werkt.
• Werk samen met 5 ervaren, erkende en enthousiaste coaches.

Wie gaat er over jouw leven? Jij toch? Nou dan! Zorg er samen met ons voor dat je leven een dikke 9 krijgt. Laat je prikkelen. Leer kiezen. Ga voor goud, breek los en maak van je dromen werkelijkheid.

Laat maar zien!
In organisaties

Zit er meer in jouw organisatie dan eruit komt? Gaan jullie voor goud? Of doen jullie de dingen gewoon omdat jullie ze altijd zo doen? Schud jezelf, je medewerkers en/of je team wakker. Kom eens uit die tunnel! Het kan echt leuker, slimmer of beter. Doorbreek patronen, experimenteer en groei. Geef je organisatie een boost met de groeiprogramma's van Potentiality.

Zit er meer in jouw team dan eruit komt? Schud jezelf, je medewerkers en/of je team wakker. Het kan echt leuker, slimmer of beter. Geef je organisatie een boost met onze programma's.

Laat maar zien!
"Op zoek naar je betere zelf. Direct vanuit dagelijks hard werken naar wie ben ik. Dat is pittig, confronterend en herkenbaar - zeker in een open, eerlijke en inspirerende setting. Kijk, wij komen uit Rotterdam en dan liever niet te soft. Dat hebben we geweten. Sebas en Petra pakken dat direct aan: confronterend, spiegelend, met magnifieke en verrassende opdrachten. De kijk op het team en jezelf - refurbished in één dag. En we gebruiken het nu dagelijks. Helden!"
Martijn Verbeek Eigenaar Bond for Websolutions
Coaching

Ben je lost? Wij helpen je weer op het juiste pad. Samen maken we een nieuw plan. Jouw plan. Een plan waar je morgen al mee aan de slag kunt om te leven met alles wat je in je hebt. Als mens, als medewerker of als leidinggevende.

Ben je lost? Wij helpen je weer op het juiste pad. Samen maken we een nieuw plan. Jouw plan. Een plan waar je morgen al mee aan de slag kunt om te leven met alles wat je in je hebt.

Laat maar zien!
"Door zijn oprechte interesse, het goed aanvoelen en observeren en door spot on vragen te stellen, weet Sebastiaan het onbewuste bewust te maken en heb ik mezelf kunnen verbeteren en versterken. Ik dank je wel hiervoor. Jij haalt het beste in de mensen naar boven."
Coby Ducaneaux Klantexpert