Trainingen

Hoe diep, snel of gek wil je gaan? Onze trainingen dagen je uit, maken je nieuwsgierig en kietelen je creativiteit. Geen saaie boel. Je gaat ervaren, beleven en voelen. En daarna de theorie omzetten naar gedrag, zodat je er direct iets aan hebt. Alles voor een gelukkiger, succesvoller en effectiever leven.

 

Career Design Experience

CDE is een programma vol actie, fun, ontdekkingen en levert fantastische resultaten. Soms verwacht, soms geheel onverwacht. Het is een life changer, want we gaan verder dan alleen maar de volgende stap in je loopbaan. We delen een methode met je om alle veranderingen in je leven te onderzoeken en vorm te geven. De ultieme life hack! 

VR Experiences

Groei en ontwikkeling met behulp van Virtual Reality. In deze trainingen combineren we VR ervaringen met het verkrijgen van nieuwe inzichten en het uitproberen en leren van nieuwe gedrag en patronen. 

Go Nuts

Ga voor verandering. Verleg je grenzen met uitdagende workshops, vernieuwende clinics en verrassende manieren op jezelf klaar te stomen voor vernieuwing! We dagen je mentaal en fysiek uit. 

Wil je het toch net even anders?
Heb je zelf een tof idee? Of spreken de programma's je wel aan, maar wil je het toch net even anders? Ben je op zoek naar iets specifieks voor jouw team? Wat aansluit bij jullie specifieke behoeften? Neem dan contact met ons op.
Contact