Trainingen

Bij Potentiality vind je trainingen die je laten stuiteren met nieuwe ideeën en frisse energie. Wij maken verandering en groei leuk! 

Onze trainingen zijn zorgvuldig samengesteld met een scala aan verrassende en innovatieve activiteiten, zoals interactieve workshops, meeslepende simulaties en teamuitdagingen. Door leren te combineren met opwindende ervaringen, zorgen we voor een verfrissende en unieke benadering om nieuwe kennis en vaardigheden te verwerven. Het resultaat: dynamische trainingen die je inspireren met nieuwe ideeën en je mindset versterken. Of je nu een professional op zoek naar betere probleemoplossende vaardigheden bent, zoekt, een young professional die zijn creatieve potentieel wilt ontsluiten, of een organisatie die streeft naar high performing teamwork. Onze trainingen zullen je vooruit helpen en je motiveren. Hulp nodig bij het kiezen van een training? 

Leiderschap DNA

Leiderschap DNA

Inhoudelijk ben je ijzersterk in wat je doet. Daarom ben je doorgegroeid naar een leidinggevende rol. Maar met mensen werken vraagt iets extra's. Ze hebben geen zin. Zeggen 'ja' en doen 'nee'. Of doen het niet zoals je wilt. Lastig... Leer je mensen inspireren, motiveren en meekrijgen vanuit jouw natuurlijk leiderschap. 

Career Design Experience

Career Design Experience

Ben jij klaar voor een carrière-avontuur dat al je zintuigen prikkelt? De Career Design Experience (CDE) is jouw sleutel tot succes. Laat je creativiteit de vrije loop, verleg je grenzen en ontdek nieuwe mogelijkheden. Ontdek jouw ware potentieel, werk samen met ervaren professionals en een inspirerend team, en neem concrete stappen richting het vormgeven van een buitengewoon carrièreplan. Word de architect van jouw eigen succesverhaal. Sluit je aan bij CDE en ga voor een carrière waar jij energie van krijgt. 

Lekker Gestrest

Lekker Gestrest

De kans is groot dat je een ongezonde stress mindset hebt. In de media wordt ons aangepraat dat stress slecht voor je is. Dat is een halve waarheid. Ja, je kunt letterlijk ziek worden van stress. En, tegelijk is stress ook goed voor je. Korte stress geeft energie en focus en laat je zien wat belangrijk voor je is. Creëer een gezonde balans. Schrijf je in voor ‘lekker gestrest’ en laat stress in je voordeel werken. 

"Het waren leuke en intensieve dagen. Ik ga naar huis met ontzettend veel dingen waar ik echt mee aan de slag kan."
Vicente Salinas (CDE deelnemer) Supervisor