Coaching

Coaching gaat over wie jij als mens bent, wie je wil zijn, wat je wilt bereiken en hoe je daar komt. Over stappen om de kwaliteit van je leven te verbeteren en zo succesvoller, gelukkiger en/of effectiever te worden.

Wat kun je van ons verwachten? Wij geloven in een gezonde uitdaging en heldere, haalbare oplossingen. We helpen je een reële verwachting neer te leggen, verantwoordelijkheid te nemen (zowel jij als wij) en dan gaan we ervoor. Geen wolligheid en vage ideeën maar het actief uitproberen van nieuw gedrag en nieuwe manieren om naar dingen te kijken. En zoals altijd: helder, concreet en met oprechte aandacht.

Leiderschap Coaching

Leiderschap Coaching gaat over wie jij als leidinggevende en als mens bent. Over hoe jij jezelf laat zien en op welke manier jij de organisatie en de mensen om jou heen verder brengt.

Personal Coaching

Personal Coaching gaat over wie jij als mens bent. Over wie je wil zijn, wat je wilt bereiken en hoe je daar komt. Over stappen om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

Loopbaan Coaching

Loopbaancoaching gaat over jou. Jouw pijn, jouw verlangen, jouw leven en jouw loopbaan. We gaan dus vooral praten. Wij luisteren, dagen je uit met nieuwe perspectieven, helpen je met het structureren van je gedachten en om chocola te maken van wat je zegt. We vertellen je niet hoe het moet, dat weet je prima zelf. We helpen je om het zelfvertrouwen te voelen om je eigen pad te kiezen.

"Ik heb Petra leren kennen als een vakkundige, doortastende coach die je zelf laat nadenken en aan het werk zet. Ze zorgt ervoor dat je in staat bent om je eigen koers te vinden en te varen."
Johanna Eppinga Verandermanager