Coaching

Ben je lost? Wij helpen je weer op het juiste pad. Samen maken we een nieuw plan. Jouw plan. Een plan waar je morgen al mee aan de slag kunt om te leven met alles wat je in je hebt. Als mens, als medewerker of als leidinggevende.

Wat kun je van ons verwachten? Wij geloven in een gezonde uitdaging en heldere, haalbare oplossingen. We helpen je met reële verwachtingen, verantwoordelijkheid te nemen (zowel jij als wij) en dan gaan we ervoor. Geen wolligheid en vage ideeën maar het actief uitproberen van nieuw gedrag en nieuwe manieren om naar dingen te kijken. En zoals altijd: helder, concreet en met oprechte aandacht.

Loopbaan Coaching

Loopbaancoaching gaat over de betekenis en invulling van werk in je leven. Over wat jij wilt bijdragen, over het maximaal benutten van jouw potentieel en over meer werkplezier. 

Leiderschap Coaching

Leiderschap Coaching gaat over wie jij als leidinggevende en als mens bent. Over hoe jij jezelf laat zien en op welke manier jij de organisatie en de mensen om jou heen verder brengt.

Stresscoaching in VR

 

Stresscoaching in VR is een luchtige manier om in een veilige omgeving te leren en experimenteren. Allemaal in een virtual reality omgeving, terwijl een ECG sensor je hartritme meet. Zo zie je realtime welk effect je gedrag heeft en je speelt letterlijk met je eigen stresssysteem. 

"Ik heb Petra leren kennen als een vakkundige, doortastende coach die je zelf laat nadenken en aan het werk zet. Ze zorgt ervoor dat je in staat bent om je eigen koers te vinden en te varen."
Johanna Eppinga Verandermanager