Coaching

Welkom bij ons coachingsaanbod. Het startpunt om jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau tillen. Of je nu de leider wilt worden die je zelf zou willen hebben of een epische carrièreswitch wilt maken, wij hebben de juiste coaches en programma's voor jou. Ontdek jouw potentieel, communiceer met flair en bereik nieuwe hoogten in jouw loopbaan. Ga met ons op avontuur en haal het beste uit jezelf. 

Wat kun je van ons verwachten? Wij geloven in een gezonde uitdaging en heldere, haalbare oplossingen. We helpen je met reële verwachtingen, verantwoordelijkheid te nemen (zowel jij als wij) en dan gaan we ervoor. Geen wolligheid en vage ideeën maar het actief uitproberen van nieuw gedrag en nieuwe manieren om naar dingen te kijken. En zoals altijd: helder, concreet en met oprechte aandacht.

Loopbaan Coaching

Loopbaan Coaching

Bij loopbaancoaching helpen we je bij het verkennen en sturen van je loopbaan, met focus op het ontdekken van doelen, sterke punten en strategieën voor professioneel succes.

Leiderschap Coaching

Leiderschap Coaching

Leiderschap Coaching gaat over wie jij als leidinggevende en als mens bent. Over hoe jij jezelf laat zien en op welke manier jij de organisatie en de mensen om jou heen verder brengt.

Stress als Superpower

Stress als Superpower

 

Stresscoaching in VR is een luchtige manier om in een veilige omgeving te leren en experimenteren. Allemaal in een virtual reality omgeving, terwijl een ECG sensor je hartritme meet. Zo zie je realtime welk effect je gedrag heeft en je speelt letterlijk met je eigen stresssysteem. 

"Ik heb Petra leren kennen als een vakkundige, doortastende coach die je zelf laat nadenken en aan het werk zet. Ze zorgt ervoor dat je in staat bent om je eigen koers te vinden en te varen."
Johanna Eppinga Verandermanager