Loopbaancoaching

Ontdek jouw professionele pad met onze loopbaancoaching. 

Ben je op zoek naar meer voldoening in je carrière? Wil je een duidelijk pad uitstippelen voor je professionele toekomst? Onze loopbaancoaching biedt de ondersteuning die je nodig hebt om jouw carrièredoelen te bereiken.

Go Fast

Je wilt praktische begeleiding in je carrière of je hebt een specifiek onderwerp dat je wilt aanpakken. Hoe dan ook, je hebt duidelijkheid over de vraag. Go Fast biedt je 4 goed gestructureerde coachingsessies van 1 uur. 

4 coaching sessies

€ 600

Go Deep

Je bent niet gelukkig in je baan. Je vraagt je af hoe nu verder en er is nog geen duidelijk plan. Je wilt werken aan zelfbewustzijn, personal branding en jobhunting. Go Deep biedt je 7 coachingsessies van 1 uur.

7 coaching sessies

€ 1250

Go Nuts

Je hebt grote dromen, maar nog geen duidelijk plan. Je wilt je eigen bedrijf starten of freelancer worden. Je hebt begeleiding nodig bij het opstarten en bij je eerste spannende stappen als zelfstandige. Go Nuts biedt je 9 coachingsessies van 1 uur.

7 coaching sessies

€ 1750

"De kennismaking voelde meteen goed, ik wist dat het een intensief maar waardevol traject zou worden. Het resultaat is dat ik niet alleen een baan aangenomen die precies in mijn groeipad ligt maar ook een grotere uitdaging is dan ik voorheen zou aangaan."
Patrick van Efferen Drupal developer & Yoga docent

Waarom loopbaancoaching? 

Loopbaancoaching is een persoonlijk traject dat je helpt om inzicht te krijgen in je vaardigheden, passies en doelen. Of je nu aan het begin van je carrière staat, een carrièreswitch overweegt of gewoon vastzit in je huidige baan, onze ervaren loopbaancoaches staan klaar om je te begeleiden.

 

Onze aanpak

Samen met je coach doorloop een aantal stappen. De exacte invulling is per persoon verschillend maar grofweg komt het op het volgende neer: 

1. Persoonlijk Assessment: We beginnen met een grondige analyse van jouw professionele achtergrond, sterke punten en ambities.

2. Carrièredoelen: Samen stellen we duidelijke en haalbare doelen op voor jouw loopbaan.

3. Route naar het doel: We werken doelen uit in concrete plannen en begeleiden jou gedurende dit pad om te zorgen dat jouw doel steeds dichterbij komt. 

En afhankelijk van je vraag ook nog: 

4. Sollicitatietraining: Leer effectieve sollicitatietechnieken en presenteer jezelf met vertrouwen op de arbeidsmarkt.

5. Netwerken: Ontwikkel sterke professionele connecties en vergroot je kansen op een succesvolle carrière.

Past deze aanpak niet helemaal bij jouw vraag? Geen probleem. Deel je vraag met ons en tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we een aanpak waar jij mee uit de voeten kunt. 

 

 

Waarom kiezen voor Potentiality?

Omdat wij heel leuk zijn... En om de volgende redenen: 

Ervaring: Onze loopbaancoaches hebben een bewezen track record in het coachen van individuen naar professioneel succes.

Maatwerk: We passen onze aanpak aan op basis van jouw specifieke behoeften en doelen.

Resultaatgericht: Ons doel is jou te helpen resultaten te behalen. Alle inzichten die we op doen koppelen we aan concrete acties om doelgericht naar resultaat te werken.

Vertrouwelijkheid: Jouw privacy is onze prioriteit. Alles wat besproken wordt, blijft tussen jou en je coach.

 

"Door zijn oprechte interesse, het goed aanvoelen en observeren en door spot on vragen te stellen, weet Sebastiaan het onbewuste bewust te maken en heb ik mezelf kunnen verbeteren en versterken. Ik dank je wel hiervoor. Jij haalt het beste in de mensen naar boven."
- Coby Ducaneaux, Klantexpert

 

Investeer in je professionele groei met onze deskundige loopbaanbegeleiding. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen creëren we een pad naar een succesvolle en bevredigende carrière.

 

 

Toch liever in een groep? 

Alleen krijg je onze onverdeelde aandacht, maar soms wil je gewoon dingen samen doen met een groep gelijkgestemden. Herken je dat? Check dan het programma van de Career Design Experience. 

"Ik heb Petra leren kennen als een vakkundige, doortastende coach die je zelf laat nadenken en aan het werk zet. Ze zorgt ervoor dat je in staat bent om je eigen koers te vinden en te varen."
Johanna Eppinga Verandermanager