Persoonlijk Leiderschap

Midden in de hectiek van het dagelijkse leven laat je je makkelijk leiden door de waan van de dag. Maar ja, zo gaat het gedachteloos aan je voorbij, dat ene leven van je. Dat laat je toch niet gebeuren? Ben je klaar om je eigen koers uit te zetten en je dromen en doelen te verwezenlijken? Neem de touwtjes in handen en word de architect van jouw toekomst met onze 3-daagse training over persoonlijk leiderschap. 

 

Neem actief de regie over je persoonlijke leven en je carrière.    

Creëer een sterk zelfbewustzijn; het fundament van persoonlijk leiderschap.  

Ontwikkel effectieve gedrags- en denkpatronen die je helpen in het behalen van je doelen.  

Versterk je mindset, verleg je grenzen en ontdek nieuwe mogelijkheden.

Leer de concrete skills om jouw dromen en doelen te transformeren naar werkelijkheid. 

 

 

In de training Persoonlijk Leiderschap werk je aan een helder zelfbewustzijn, stel je persoonlijke doelen, werk je aan effectieve gedrag- en denkpatronen en ontwikkel je de mindset en vaardigheden om deze doelen te kunnen realiseren. Zo zit je op de goede weg naar een toekomst waar jij graag je bed voor uitkomt. Waar wacht je nog op? Transformeer dromen en doelen in concrete plannen en neem actief de regie over je persoonlijke leven en je carrière.

 

Persoonlijk Leiderschap in 't kort

✔️ Een intensieve en doelgerichte 3-daagse duik in de wereld van persoonlijk leiderschap.

✔️ Een volledig verzorgde 2-daagse training in de natuur met diner, avondprogramma, overnachting en ontbijt, gevolgd door een dag in het bruisende centrum van Rotterdam.

✔️ Verrassende activiteiten om je te verwarren, vermaken en je te laten in- en ontspannen. Alles erop gericht om je op een andere manier te laten leren.

✔️ Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht met 2 trainers voor een groep van maximaal 12 deelnemers.

✔️ Wij houden van gezelligheid dus ronden we af met een borrel en jij ontvangt een certificaat van deelname.

✔️ Je hebt exclusieve en levenslange toegang tot onze Helden Community. Een platform voor contact met (oud)deelnemers, interessante content en het laatste nieuws van Potentiality.

 

Programma  

Persoonlijk Leiderschap is intensieve en doelgerichte training met de hands-on aanpak waar wij bekend om staan. Het bestaat uit een 2-daagse training, inclusief overnachting, en een losse dag na 3 weken experimenteren. Voorafgaand aan het programma krijg je een opdracht en een intake om jouw specifieke doelen te bespreken.  

Dag 1 (2-daagse training) - Van 'Zo ben ik nu eenmaal' naar Bewust zijn 

 • Zelfbewust zijn
 • Groei mindset
 • Belemmerende overtuigingen 
 • Effectieve gedrags- en denkpatronen 

Dag 2 (2-daagse training): Van Doel naar Doen 

 • Persoonlijk succes 
 • Van doel naar plan
 • Motivatie
 • Energie en zelfzorg

Dag 3: Persoonlijk Leidbewijs

 • Zelfsturing
 • Omgaan met tegenslag
 • Kracht van support
 • Afsluiting met een gezellige borrel

Zoals altijd bij Potentiality wordt hard werken afgewisseld met actie, plezier en spelen. Door de dagen heen zorgen we voor voldoende mentale en fysieke prikkels om de energielevels en creativiteit maximaal te houden. Heb je behoefte aan individuele aandacht dan hoef je het alleen maar te vragen. Voor, tijdens en na de training is er 1-op-1 tijd met de coaches mogelijk voor de persoonlijke vertaalslag. 

 

Beschrijving 

Je bent goed in je werk en je houdt alle ballen in de lucht, maar het ontbreekt je aan ruimte om na te denken over de koers van je leven. Je vraagt je af of jij wel aan het roer van jouw boot staat. Waar wil je zelf eigenlijk naartoe? Wat zijn je doelen? Welke stappen moet je daarvoor zetten?

Persoonlijk leiderschap gaat over zelfsturing. Om jezelf te kunnen sturen is zelfkennis nodig. Dat stelt je in staat om de juiste keuzes te kunnen maken, heldere persoonlijke doelen te formuleren en effectieve gedrag- en denkpatronen te ontwikkelen om je doelen te verwezenlijken. In deze training doorlopen we deze stappen niet alleen om de nodige kennis en vaardigheden te vergaren, maar ook om ze daadwerkelijk te ervaren en ermee te experimenteren. Dit zal je in staat stellen om ze in de toekomst op je eigen unieke manier toe te passen. Met jouw eigen input maak je de leerervaring concreet en waardevol.

Persoonlijk Leiderschap is een intensieve en doelgerichte training van 3 dagen waarin je de fundamenten van persoonlijk leiderschap niet alleen leert, maar ze ook direct toepast. Je gaat op zoek naar waar jij warm voor loopt, wat je tegenhoudt, wat je persoonlijke doelen zijn en hoe je daar komt. Bij Potentiality werken we altijd met de unieke formule van leren, beleven en experimenteren. Zo maken we persoonlijke groei en ontwikkeling leerzaam en leuk! Onze aanpak is uitdagend, luchtig en vol met verrassende en vernieuwende activiteiten. Alle inzichten die je opdoet, koppel je direct aan concrete doelen of acties, die je tijdens de training al gaat uitproberen. Je kunt tenslotte alleen door het experimenteren met nieuwe ideeën en gedragingen ontdekken wat wel en niet voor jou werkt.

Voor wie 

Voor iedereen die een eigen koers wil volgen, de persoonlijke effectiviteit wil vergroten en/of het beste uit zichzelf wil halen.

Team 

Iedere editie staan twee coaches voor je klaar uit ons team van professionals. Wil je meer over ons weten? Check dan de Over Ons pagina.  

 

Editie Startdatum Locatie Kosten
Editie: Persoonlijk leiderschap Startdatum: 04 juni 2024
Bekijk planning
Locatie: Driebergen / Rotterdam
Kosten: € 1495
Inschrijven
Editie: Persoonlijk leiderschap Startdatum: 02 september 2024
Bekijk planning
Locatie: Driebergen / Rotterdam
Kosten: € 1495
Inschrijven
Editie: Persoonlijk leiderschap Startdatum: 04 november 2024
Bekijk planning
Locatie: Driebergen / Rotterdam
Kosten: € 1495
Inschrijven