Coaching gaat over wie jij als mens bent, wie je wil zijn en hoe je daar komt. Over stappen om de kwaliteit van je leven te verbeteren en zo succesvoller, gelukkiger en/of effectiever te worden.

Wat kun je van ons verwachten? Wij geloven in een gezonde uitdaging en heldere, haalbare oplossingen. We helpen je een reële verwachting neer te leggen, verantwoordelijkheid te nemen (zowel jij als wij) en dan gaan we ervoor. Geen wolligheid en vage ideeën maar het actief uitproberen van nieuw gedrag en nieuwe manieren om naar dingen te kijken. En zoals altijd: helder, concreet en met oprechte aandacht.

We hebben 3 smaken: Personal Coaching, Leiderschap Coaching en Loopbaan Coaching. Twijfel over welke het lekkerste is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Wil je meer weten?

Lekker breed begrip, dat coachen… Wat is jullie visie op coaching?

Coaching is een proces wat gericht is op het stimuleren van groei & ontwikkeling. Niet sturen, duwen en vanuit een torentje vertellen hoe het moet, maar uitdagen, ontdekken en het vuurtje aanmaken. Onze gecertificeerde coaches helpen je op een onvoorwaardelijke manier naar jezelf te kijken. Contact te maken met wie je in de kern bent, dichter bij jezelf te komen en te werken vanuit je eigen talent. We dagen je uit je blik te verbreden om nieuwe paden en kansen te ontdekken. Door een sterk reflectieve aanpak en focus op het stimuleren van de eigen verantwoordelijkheid voor het ontwikkelpad worden inzichten als ‘eigen’ ervaren. Dit eigenaarschap bevordert het gevoel dat je zelf aan het roer van je eigen leven staat. Hierdoor wordt het zelfbewustzijn en het vertrouwen in eigen kunnen versterkt wat leidt tot een duurzaam resultaat.