Career Design Experience

Er knaagt iets. Je wordt al een tijd niet zo blij meer van je werk. Het kost je energie. Je mist uitdaging. Je staat stil. Waarom doe je er niets aan? Omdat je vastzit. Je hebt geen flauw idee wat je wilt of het zetten van een stap is spannend. Herkenbaar? Dan is CDE jouw life changer! 

 

Krijg inzicht in waar je energie van krijgt en gelukkig van wordt.  

Weet waar je naartoe wilt met je carrière en hoe je daar komt.   

Creëer een of meerdere concrete groeiplannen om direct mee te starten.  

Ontwikkel effectieve gedrags- en denkpatronen die je verder helpen in het bereiken van je doelen.  

Versterk je mindset, verleg je grenzen en ontdek nieuwe mogelijkheden.   

 

In de Career Design Experience werk je in een kleinschalig programma, stap-voor-stap, aan een carrièreplan waar jij blij van wordt. Je gaat op zoek naar wat je écht wilt bereiken en wat je tegenhoudt. Je leert niet alleen doelen te stellen en plannen te maken maar komt ook direct in actie door te experimenteren met verschillende mogelijkheden. Na je deelname heb je een helder doel met een uitgewerkt plan en staat niets je in de weg om het pad naar jouw toekomstige carrière in te slaan. Van droom naar plan naar werkelijkheid.

 

Career Design Experience in 't kort

✔️ Een energiek, creatief en doelgericht programma van 3 dagen.  

✔️ Een volledig verzorgde 2-daagse training in de natuur met diner, avondprogramma, overnachting en ontbijt, gevolgd door een dag in het bruisende centrum van Rotterdam.    

✔️ Verrassende activiteiten om je te verwarren, vermaken en je te laten in- en ontspannen. Alles erop gericht om je op een andere manier te laten leren.    

✔️ Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht met 2 trainers voor een groep van maximaal 12 deelnemers.   

✔️ Wij houden van gezelligheid dus ronden we af met een borrel en jij ontvangt een certificaat van deelname. 

✔️ Je hebt exclusieve en levenslange toegang tot onze Helden Community. Een platform voor contact met (oud)deelnemers, interessante content en het laatste nieuws van Potentiality.  

 

Reviews  

 

Programma  

De Career Design Experience is een energieke, creatieve en doelgerichte training waarin in design teams wordt gewerkt aan een carriereplan waar je blij van wordt. Voorafgaand aan de training krijg je een opdracht en een intakegesprek.

 

Week 1 (2-daagse training) - Bewust zijn en Bewust worden

 • De groeimindset
 • Beperkende gedrags- en denkpatronen
 • Waarden
 • Letterlijke en figuurlijke beweging
 • Toekomstige zelf
 • Ideeën generator
 • Experimentele doelen

Week 4 (1 dag): Kiezen en Ontwerpen

 • Terugblik experimentele fase
 • Doelen
 • Career Designs
 • Support
 • Afsluiting met een gezellige borrel

 

Zoals altijd bij Potentiality wordt hard werken afgewisseld met actie, plezier en spelen. Door de dagen heen zorgen we voor voldoende mentale en fysieke prikkels om de energielevels en creativiteit maximaal te houden. Heb je behoefte aan individuele aandacht dan hoef je het alleen maar te vragen. Voor, tijdens en na de training is er 1-op-1 tijd met de coaches mogelijk voor de persoonlijke vertaalslag.

 

Beschrijving 

Stel je voor dat je jouw dromen en carrièredoelen in slechts 3 dagen kunt omzetten in concrete plannen! Dat is precies wat de Career Design Experience (CDE) voor jou kan betekenen. CDE is meer dan alleen een training; het is ervaring waarbij leren, belevingen en experimenteren worden gecombineerd.

In de CDE draait alles om jouw dromen en ambities. We gaan samen op zoek naar wat je écht wilt bereiken en wat je tegenhoudt. Je leert niet alleen doelen te stellen, maar ook hoe je ze kunt bereiken. Je gaat samen met anderen leren, ervaren en spelen. De CDE is een echte groepstraining waarin je samen werkt om met maximale input de beste output te krijgen. Andere perspectieven kunnen leiden tot nieuwe, verrassende ideeën en carrière mogelijkheden waar je misschien zelf nog niet aan had gedacht.

Onze aanpak is uitdagend en luchtig tegelijk, en zit vol verrassende en vernieuwende activiteiten. Elk inzicht dat je opdoet, koppel je direct aan een concreet doel of actie waarmee je tussen de trainingsdagen door zelf gaat experimenteren.

In de Career Design Experience werken we niet naar een dichtgetimmerde doelstelling, maar volgen we een gestructureerd proces om verschillende paden voor jouw toekomstige carrière te verkennen. Als jij klaar bent om jouw carrière potentieel te ontketenen en de wereld van mogelijkheden wilt verkennen, dan is dit de ervaring die je niet mag missen!

Wil je meer weten over career design? Lees dan deze blog.

 

Voor wie 

Sommige mensen weten precies wat ze wel willen, maar meer mensen weten vooral heel goed wat ze niet (meer) willen. 

Voel je een 'Ja, heb ik ook!' bij een van deze statements? En geen klein 'ja-tje' maar een dikke vette JA? Dan is CDE zeker iets voor jou dus doe mee! 

 

Team 

Iedere editie staan twee coaches voor je klaar uit ons team van CDE trainers. Wil je meer over ons weten? Check dan de Over Ons pagina. 

 

Editie Startdatum Locatie Kosten
Editie: CDE Startdatum: 12 september 2024
Bekijk planning
Locatie: Driebergen / Rotterdam
Kosten: € 1495
Inschrijven
Editie: CDE Startdatum: 28 oktober 2024
Bekijk planning
Locatie: Driebergen / Rotterdam
Kosten: € 1495
Inschrijven
"Het waren leuke en intensieve dagen. Ik ga naar huis met ontzettend veel dingen waar ik echt mee aan de slag kan."
Vicente Salinas (CDE deelnemer) Supervisor