Hi, ik ben Petra Wildoer

Coach | Trainer | Eigenaar

Ik heb me altijd enorm aangetrokken gevoeld tot eigenwijze, uitgesproken mensen. Mensen met een eigen mening, wars van ‘hoe het hoort’. Sterke persoonlijkheden. De daardoor ontwikkelde drang om dicht bij mezelf te blijven en anderen daartoe uit te dagen is een rode draad in mijn leven en werk. De basis waarop ik belangrijke keuzes in mijn leven heb gemaakt. Jezelf zijn en staan voor waar je van bent. Persoonlijk leiderschap. Daar begint het voor mij. First the walk, then the talk.

Van jongs af aan ben ik geboeid door mensen. Waarom mensen zich op een bepaalde manier gedragen. Wat daaraan ten grondslag ligt. In 2005 heb ik na wat omzwervingen van mijn fascinatie mijn werk gemaakt en in 2012 heb ik Potentiality opgericht. Ik ben een intuïtieve en praktische coach (ja, dat gaat samen). Door de jaren heen ben ik steeds meer gaan ontdekken waar ik goed in ben en voor wat voor soort mensen ik een goede adviseur kan zijn. Dat is samen te vatten onder mensen die actief op zoek zijn naar groei en ontwikkeling. Of dat nu op het persoonlijke of professionele vlak ligt maakt niet uit. Zolang er maar een bereidheid is om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling. Ervoor willen gaan. Dat doe ik zelf ook en ik verwacht hetzelfde van degene die bij mij aan tafel komt zitten. Ik hou er niet van om betutteld te worden dus dat doe ik een ander ook niet aan. Ik ben recht door zee en werk vanuit een oprecht verlangen om van betekenis te kunnen zijn voor mijn klanten. Gelukkig kan ik lang niet alles even goed en daarom (en voor de gezelligheid😉) heb ik nauw contact met een select groepje vakgenoten. Door hen blijf ik groeien en genieten dit werk. 

Buiten werk om geniet ik graag van de mensen om me heen, de mensen van wie ik hou. Ik vind het heerlijk om uit eten te gaan, te dansen, tijd door te brengen met familie en vrienden, thuis te koken, reizen, veel boeken te lezen en op mijn racefiets te stappen of te wandelen in de natuur.

Genoeg over mij. Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!

 

 

Petra
Een aantal vragen
Icon
Wat is je levensmotto?
Work hard, play hard
Icon
Een tafel van 5. Wie zet je eraan?
Mijn zoon als hij 20 is (nu 12), Victor Frankl, Boyan Slat, Margaret Thatcher en David Attenborough.
Icon
Wat is je favoriete boek of film?
Film: Intouchables. Boek (op dit moment): Untamed.
Icon
Wat is je guilty pleasure?
Dansen, dansen, dansen... en in de zweefmolen.