Hi, ik ben Sebastiaan

Coach | Trainer | VR

Karaktersterkte punten: Vergevingsgezindheid & barmhartig | Bescheiden & nederig | Hoopvol & optimistisch.

Tot mijn 34ste ben ik bezig geweest met de vraag: “wat wil ik later worden als ik groot ben?”. Onmogelijk om te beantwoorden. Ik vind veel te veel leuk. Dat zie je ook terug op mijn CV / LinkedIn. Er komt iets leuks op mijn pad, dat ga ik doen en na een tijdje is het nieuwtje en de lol er vanaf. Hop, door naar totaal iets anders.

Vergis je dus niet. Ik weet en doe het niet allemaal perfect. Ik zit eerder in dit vak omdat ik weet hoe lastig het is om patronen te doorbreken. Dat vind ik leuk om te onderzoeken, om uit te puzzelen. Wat voor mij werkte was een andere vraag stellen:
• Niet: “wat wil ik doen?”
• Wel: “hoe wil ik me voelen?”

Daar kwamen hele andere antwoorden op. Tevreden, blij, gelukkig. Ik wil plezier maken, in beweging blijven en 100% aandacht hebben bij wat ik aan het doen ben. Ik wil een te gek leven leiden. Dus daar ben ik mee aan de slag gegaan. Lukt dat altijd? Nee. Dat lukt vaak.

Ik krijg energie van samen werken aan het bereiken van dromen en doelen. Aan die van mij en aan die van jou. Maar allemaal niet té serieus. Er moet wel genoeg ruimte blijven om te genieten.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/doe-maakplezier-geniet

Sebastiaan
Een aantal vragen
Icon
Wat is je levensmotto?
Doe, maak plezier, geniet!
Icon
Een tafel van 5. Wie zet je eraan?
Ben Tiggelaar, Richard Branson, Elon Musk, Brene Brown en Laurie Santos.
Icon
Wat is favoriete boek of film?
Film: Instinct. Boek: de Go-Giver
Icon
Wat is je guilty pleasure?
Chickflicks kijken