Hi, ik ben Sebastiaan

Coach | Trainer | VR

Vader. Partner. Rasoptimist. Zelfbenoemd nerd ook. Alhoewel dat laatste wel meevalt. Wie is er niet opgegroeid met een NES, SNES en N64? Ik hou in het algemeen wel van spellen. Vroeger al zat ik volop te kaarten met opa en oma. Boerenpotten, jokeren, klaverjassen. Spellen staan voor samen en voor gezelligheid. Daar hou ik van.

Hoe mooi is het om het leven als spel te zien? Soms win je, soms verlies je. Als je veel oefent haal je het volgende level. Als je het niet té serieus neemt en een beetje tegen je verlies kan, beleef je er heel veel plezier aan. Onbewust is dit eigenlijk wel hoe ik er de laatste jaren in heb gestaan. Steeds weer nieuwe dingen leren en nieuwe levels uitspelen. Die progressie geeft me energie en plezier.

Samen: met mijn meisjes, moeder en dochter. Ze halen het beste in mij naar boven. Dansen en zingen, niks voor mij. Maar thuis is niks te gek en hebben we de grootste lol.

Gezelligheid: met vrienden een biertje drinken. Uitgebreid tafelen. Samen water- en wintersporten. In de zomer wakeboarden. In de winter skiën. En genieten van buiten zijn.

Tijd voor mezelf: even lekker ‘per seconde wijzer’ of ‘2 voor twaalf’ kijken. Of in het weekend met een goed kop koffie het FD doorspitten. Doordeweeks probeer ik dat ook voor het werk te doen. Maar ja, dat vroege opstaan…

Een andere favoriet is de wereld van crypto’s. Maar laat ik daar niet aan beginnen. Dat wordt een lang verhaal. Mocht je nog tips hebben? Ik hoor ze graag :).

Sebastiaan
Een aantal vragen
Icon
Wat is je levensmotto?
Doe, maak plezier, geniet!
Icon
Een tafel van 5. Wie zet je eraan?
Mijn vader (2013+), Marcus Lemonis, Seneca, Ben Tiggelaar & Richard Branson.
Icon
Wat is favoriete boek of film?
Film: Instinct. Boek: de Go-Giver
Icon
Wat is je guilty pleasure?
Chickflicks kijken