Hi, ik ben Sebastiaan Koole

Coach | Trainer | Eigenaar

Ik werk aan een te gek leven. Een te gek leven is een leven vol energie, enthousiasme en plezier. Een leven waar je écht zin in hebt. Dat je wakker wordt met het gevoel van: Yes! De wekker gaat.

Voordat je denkt dat ik een blij ei ben, mijn leven is echt niet altijd te gek. Het is wel een heel stuk leuker dan het vroeger was. Toen zat ik vast in patronen waar ik ongelukkig van werd. In gewoontes die me niet hielpen. Dat moest stoppen. Tijd om zelf achter het stuur te gaan zitten. No way dat ik later terugkijk en denk “had ik maar…”.

Mijn startpunt was andere vragen aan mezelf stellen. Dat verandert je mindset. Zo werk je al aan een te gek leven. Simpel hè? In kleine stapjes radicale veranderingen realiseren. Het mooie is: als ik het kan, kan jij het ook. Een kwestie van doen. Er zijn geen magische maniertjes of shortcuts. Aanpakken en doorpakken. Ook als het moeilijk, zwaar of spannend is. JUIST als het moeilijk, zwaar of spannend is. Daar haal je de meeste voldoening uit.

Hoe fijn is het als op díe momenten iemand naast je staat die in jou gelooft? Die het heerlijk vindt om te dromen van ‘wat kan zijn’, grote bergen plat slaat tot overwinbare molshopen en daarna vraagt: “Wat is je volgende stap naar een te gek leven?”.

Wat kan ik concreet voor je betekenen?
Concreet krijg je een coach en sparringspartner die intuïtief volgt wat jij nodig hebt. Met wie je echte, helpende en soms ook spannende gesprekken voert. Dat kan omdat mensen zich bij mij snel op hun gemak voelen. Ik luister om te begrijpen wat iets voor jou betekent.

Wat ik ergens van vind, doet er niet toe. Van mij geen oordeel. Wel kun je kritische vragen verwachten. Vragen die verlangens en/of pijnpunten blootleggen. Daar zit je motivatie om ergens mee aan de slag te gaan. En dan doorpakken. Hoe? Daar komen we wel uit. Zo werken we met plezier samen aan het bereiken van jouw te gekke leven.

Doe, maak plezier en geniet.

Sebastiaan
Een aantal vragen
Icon
Wat is je levensmotto?
Doe, maak plezier, geniet!
Icon
Een tafel van 5. Wie zet je eraan?
Mijn vader (2013+), Marcus Lemonis, Seneca, Ben Tiggelaar & Richard Branson.
Icon
Wat is favoriete boek of film?
Film: Instinct. Boek: de Go-Giver
Icon
Wat is je guilty pleasure?
Chickflicks kijken