02-08-2021 16:00

SLIM subsidie voor het MKB

Lees het volgende bericht alleen als je ondernemer in het MKB segment bent.

In september opent de aanvraag voor de SLIM-subsidie. Voor jou de uitgelezen kans om te investeren in de groei en ontwikkeling van je medewerkers. De SLIM-subsidie dekt namelijk tot 80% van kosten (max. € 25K) die jij maakt voor ontwikkeling en advies.

Als jij goed bent voor je mensen, zij goed zijn voor jou. Hoe kan dat beter dan zorg dragen voor meer plezier en voldoening in het werk? En dat is exact het resultaat van onze werkwijze.

Groei en ontwikkeling is beweging en verandering. En iedereen wil veranderen, alleen niemand wil veranderd worden. Wij niet. Jij niet. Je medewerkers niet. Verwacht daarom van ons geen standaard recept. Niet iedereen houdt van boerenkool met worst en daarom gaan we graag met je in gesprek. We willen weten wat jij lekker vind om zo voor jou de ingrediënten te selecteren die bij jou en de organisatie passen. Samen gaan we deze combineren tot je favoriete gerecht.

Dus of het nu gaat om loopbaan- en ontwikkeladvies of het implementeren van een methode die groei en ontwikkeling binnen jouw onderneming stimuleert, wij staan klaar voor een kennismakingsgesprek om een het perfecte plan samen te stellen. Daarmee hebben we ook meteen het grootste deel van het papierwerk voor de subsidie voor je gedaan.

Wil jij graag beweging creëren en ben je nieuwsgierig naar wat we voor je kunnen betekenen? App / bel ons via deze link of mail ons op info@potentiality.nl voor een afspraak. 

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft ook nog een slimme menukaart gemaakt met de belangrijkste info.

Ben je geen MKB ondernemer en heb je stiekem toch gelezen? Top! Wij houden van nieuwsgierige mensen. Het is een eigenschap die je ver gaat brengen. Nu je toch al zover bent gekomen: klik even door en ga ons volgen.

Stuur een Whatsapp