Hi, ik ben Pam de Wit

Coach | Trainer

Als Freeride skiër heb ik één grote passie, namelijk het zetten van een "handtekening": een nieuw, eigen spoor in verse poedersneeuw! Zorgen dat medewerkers zelf een dergelijk 'nieuw spoor' in hun loopbaan kunnen creëren, is mijn grootste drijfveer.

Op basis van onderzoek en brainstorms met mijn opdrachtgever worden hun wensen & behoeftes duidelijk. Vervolgens geef ik invulling en uitvoering aan hoe zij hun medewerkers weer in beweging kunnen krijgen.

Trots ben ik op het feit dat ik telkens weer een goede band weet op te bouwen met opdrachtgevers en kandidaten, op basis van vertrouwen en wederzijds respect. Samen met mijn kandidaat werk ik aan het creëren van een ander toekomstperspectief waarbij zij vanuit vitaliteit en met plezier prestaties leveren. Hierdoor kunnen zij op een constructieve wijze mee veranderen met wat de (werk)omgeving vraagt.

Opdrachtgevers/kandidaten ondersteun ik met behulp van individuele coaching en groepstrainingen/workshops (mede door mijzelf ontwikkeld).
Op het gebied van;
• Trends/ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, Duurzaam Inzetbaarheid
• Omgaan met veranderingen(Transitie)
• Persoonlijk oriëntatie
• Arbeidsmarktoriëntatie en - benadering (o.a. netwerken, CV, LinkedIn & Twitter)
• Stressbegeleiding, Vitaliteit

Ik heb een praktische, nuchtere kijk op zaken, ben resultaat- en doelgericht, zorgvuldig met oog voor kwaliteit en creatief/vindingrijk.
Kernwaarden: Humor, integriteit, respect.

Pam
Een aantal vragen
Icon
Wat is je levensmotto?
Begin de dag ALTIJD met iets positiefs!
Icon
Een tafel van 5. Wie zet je eraan?
Stephan Vanfleteren, Arnon Grunberg, Idris Elba, Griet op den Beeck en mijn lieve vriendinnetje Yvette.
Icon
Wat is favoriete boek of film?
(P)Amelie, Good Will Hunting, Little miss Sunshine
Icon
Wat is je guilty pleasure?
Roze koeken