29-11-2022 12:00

De carrière switch van Anil Soekhoe

Advies over hoe je een carrière switch aanpakt wil je natuurlijk het liefste horen van een doorgewinterde ondernemer die uit eigen ervaring kan vertellen.  

Wij gingen voor jou op pad naar Hop & Stork in Den Haag. Het ultieme verwenadres voor iedereen die verzot is op koffie, chocolade en patisserie. Dus mocht je nog op zoek zijn naar die onweerstaanbare chocoladeletter voor Sinterklaas? Ga dan zeker even langs in de Passage.  

Ik ken de eigenaar van Hop & Stork, Anil Soekhoe, nog uit zijn ING tijd. Ik werkte daar toen als interim loopbaancoach en was de mobiliteitsadviseur van Anil. Hij had geen begeleiding nodig want zijn droom was in zijn hoofd al werkelijkheid en hij wist precies hoe hij het ging aanpakken. Inmiddels zijn we 8 jaar later en is Hop & Stork al jarenlang niet meer weg te denken uit de Passage.  

In deze video vertelt Anil het inspirerende verhaal over zijn carrière switch en deelt hoe hij van zijn droom werkelijkheid heeft gemaakt. 

Overweeg jij ook een carrière switch maar weet je nog niet precies wat en hoe? Meld je dan aan voor de Career Design Experience en werk samen met ons van droom naar plan naar werkelijkheid!