21-09-2020 12:00

Week van het Werkgeluk: E-book Happiness

Deze week is de week van het werkgeluk. En dus heb ik besloten mezelf eens even echt gelukkig te maken. Ik word gelukkig van geven. Aandacht bijvoorbeeld. En ook spullen. Mijn halve inventaris staat op Marktplaats. Maar deze keer kies ik voor kennis. Kennis over geluk. Niet specifiek werkgeluk, maar ‘gewoon’ geluk. Ook wel happiness.

Happiness is een soort heilige graal. Iedereen is ernaar op zoek maar niemand weet of het echt bestaat. Iedereen heeft er een mening over. Zo heeft ook iedereen een mening over happiness. Voor mij is happiness iets wat uit momenten bestaat. Voor een deel te beïnvloeden en voor een deel ook niet.

Dit e-book is een kadootje aan jou. Sebastiaan en ik delen 7 happiness activiteiten aangevuld met praktische tips om je te helpen het aantal happy momenten in je leven te vergroten. Sommige tips zullen eye-openers zijn, anderen inkoppertjes. Misschien doe je sommige dingen al en zijn ze voor jou vanzelfsprekend. Super, dan ben je al een heel eind op weg. Andere tips kun je gaan uitproberen. Kijk gewoon wat voor jou werkt. Geef niet te snel op want de tips die we je geven gaan over gedrag. En gedrag verander je niet zomaar. Dus ga ervoor en hou vol!

Klik op de link hieronder.

E-book Happiness